Deixa'm tastar_09_12_2015

Dimecres, 09 de Desembre de 2015

ACTUALITAT: començarem el programa repassant els punts indispensables per aquestes festes de Nadal per aconseguir ser el millor amfitrió o el millor convidat.

Al Truc del cuiner, l’Enric Millà del restaurant El Dien de Vallfogona de Balaguer (Lleida) ens explicarà la clau per fer un bon sofregit en quantitat i aprofitar-lo així per a altres elaboracions.

Al Plat del dia parlarem de les clotxes, un menjar típic de les Terres de l’Ebre que normalment portaven els pagesos per menjar al camp, durant la jornada de treball.

Per fer la recepta ens hem traslladat al restaurant Can Ros on ens han preparat uns musclos al vapor amb cervesa i anet.

Cap al final del programa també parlarem del 1r panettone amb oli d’oliva.

I acabarem com sempre repassant la Gastroagenda amb les activitats per fer els propers dies i recomanarem un llibre.

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Deixa'm tastar

http://programes.laxarxa.com/audio/104413

RSS feed