El Truc del cuiner. Espai per a a les postres. Deixa'm tastar
Dimecres, 16 de Desembre de 2015
Començarem al programa parlant de la raça de gallines penedesenques i del Gall Negre del Penedès en el marc de la Fira del Gall que se celebra aquest cap de setmana a Vilafranca del Penedès.
Al plat del dia entrevista amb el millor gelater de l’Estat Espanyol Fernando Saenz per parlar de la revolució del gelat al món de la cuina. Per fer la recepta ens hem traslladat al restaurant Els 4 Gats on ens han preparat un bacallà a la catalana amb all i oli de codony gratinat. Al brindis descobrirem les particularitat del sauló, el terra (el sòl) característic que hi ha a la zona vitivinícola d’Alella. I acabarem com sempre repassant la gastroagenda amb les activitats per fer els propers dies i recomanarem un llibre.
ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.
Veure més episodis del programa Deixa'm tastar