Deixa'm tastar. Gall Negre del Penedès

Dimecres, 16 de Desembre de 2015

Començarem al programa parlant de la raça de gallines penedesenques i del Gall Negre del Penedès en el marc de la Fira del Gall que se celebra aquest cap de setmana a Vilafranca del Penedès.

Al truc del cuiner la Silvia Anglada del restaurant El tast de Na Sil de Ciutadella, Menorca qui ens explica la clau per poder prendre unes postres darrera un plat de llegum.

Al plat del dia entrevista amb el millor gelater de l’Estat Espanyol Fernando Saenz per parlar de la revolució del gelat al món de la cuina.

Per fer la recepta ens hem traslladat al restaurant Els 4 Gats on ens han preparat un bacallà a la catalana amb all i oli de codony gratinat.

Al brindis descobrirem les particularitat del sauló, el terra (el sòl) característic que hi ha a la zona vitivinícola d’Alella.


 

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Deixa'm tastar

http://programes.laxarxa.com/audio/104723

RSS feed