Com hem de congelar?_Deixa'm tastar

Dimecres, 16 de Març de 2016

AL DIA: Avui comencem el deixa’m tastar explicant-ho tot sobre el congelar. Sabeu què passa quan congelem un líquid? o quan temps podem tenir els aliments al coneglador? donarem resposta entre d’altres a aquestes preguntes.

TRUC DEL CUINER: El Pol Montes del restaurant Etapes de Bcn ens donarà la clau per aprofitar la fruita madura.

PLAT DEL DIA: entrevistem Romain Fornell i Oscar Manresa per conèixer com és la nova proposta gastronòmica que han inaugurat aquest dilluns al mercat de la Boqueria: el Joël’s Oyster Bar.

LA RECEPTA: ens hem traslladat al restaurant 4 amb 5 Mujades de Bcn on ens han preparat unes carxofes confitades amb brou de pollastre i reducció de foie.

EL BRINDIS: el Jaume ens parlarà de com elaborar cava a casa.

I com sempre acabarem amb la GASTROAGENDA repassant les activitats pels propers dies i recomanarem un llibre.


 

 

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Deixa'm tastar

http://programes.laxarxa.com/audio/108481

RSS feed