08.01.2019 | Concurs de la Gamba Roja de Dénia

Dimarts, 08 de Gener de 2019

L’Associació d’Empresaris i Hotelers de Turisme de la Marina Alta s’han llançat a buscar quin cuiner serà el millor representant del seu producte estrela. Ho faran a través del Concurs de la Gamba Roja de Dénia. I ens ho conta Reme Cerdà, secretària general de l’associació. La nostra masereta, Blanca Barberà, ens parla de productes de procedència internacional. Anirà de la tòfona italiana als productes més variats de la cuina japonesa. Jordi Morera, el nostre cuiner més internacional i un dels exponents de la gastronomia valenciana, ens parla de l’all, un producte que ara se sembra: “Al Nadal, l’all al bancal”. Després de les festes nadalenques, tots ens hem engreixat un poc. Així que és un bon moment per a posar-nos en forma per dins i per fora. Comptem amb l’ajuda d’un preparador físic com és Vicent León. Anselmo López és el gerent del nomenat millor restaurant de menjar a domicili d’Espanya. Es tracta del restaurant Yecla 33, un local sense taules que, no obstant això, té totes les claus de l’èxit. Set segles de domini musulmà a la Península no acabaren amb el consum de vi. Bevien vi els àrabs que vivien a les nostres terres? Ens ho conta Manolo Monzó, un enamorat del vi.

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Cuina de Bancal

http://api.ooyala.com/syndication/redirect?embed_code=x1c2wwaDE6zqwPqjfw8DCiJQ9H4mtwgB&type=itunes&id=ef46d103-cf54-4cf2-b4cf-09585cdc64ba

RSS feed