18.12.2018 | Quina és la millor au de corral per a fer un bon sopar de Nadal?

Divendres, 14 de Desembre de 2018

En aquest programa hem entrevistat Enric Simó, portaveu a la Comunitat Valenciana de COAG, qui ens comentarà els acords als quals han arribat amb les autoritats, després de la manifestació que tingué lloc a Madrid el passat 11 de desembre en defensa de l’apicultura de proximitat. Blanca Barberà, la masereta, està que no para. Hui ens ha portat a la fira del torró a Xixona, una experiència dolça i molt adequada als temps que venen. Amb Jordi Morera, el cuiner de capçalera, hem fet una tria sobre quina és la millor au de corral que gastarem per a fer un bon sopar de Nadal: un pollastre? Un capó? O, si som molta gent, tal vegada la millor elecció siga un titot. En 'De producte', hem estat amb el representant d’un producte clàssic al Nadal, però que està boníssim a qualsevol època de l’any: parlem del pernil. Guillermo Gargallo, de Jamones Gargallo, ens farà una classe magistral. Mònica Moss, una pegolina de soca i arrel, s’ha especialitzat en l’elaboració de tapes autòctones, modernes, clàssiques i tot a una. Es farien vostés una pilota de putxero en un vermut? El celler més antic de la Comunitat Valenciana obri les seues portes a la ciutat de València de manera gratuïta a tots aquells que compren sis botelles de vi, no cal dir-ho, de la Comunitat Valenciana. El celler de Proava està a la seua disposició. Ens ho conta Rosa Vázquez, directora tècnica del celler.

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Cuina de Bancal

http://api.ooyala.com/syndication/redirect?embed_code=kxN3l1ZzE6mkXxc8Fg2fSo9WJl4GGvrI&type=itunes&id=ef46d103-cf54-4cf2-b4cf-09585cdc64ba

RSS feed