Com ha canviat la càmera dels mòbils la nostra manera de menjar?

Dissabte, 23 de Febrer de 2019

En parlem amb una fotògrafa gastronòmica, Becky Lawton; una estilista del menjar, Eva Hausmann; una instagramer, Sr. Boca, que penja fotos perquè li agrada menjar bé i compartir-ho amb els seus seguidors; i un cuiner, el xef del restaurant Els Tinars, Marc Gascons. El llibreter de La Central del Raval, Nacho Borraz, ens recomana tres llibres que tenen com a fil conductor la gent viatjada i l'intercanvi cultural; Xavier Ruzafa, propietari de la botiga Oro líquido, parla del món de l'oli, i Toni Masssanés, director de la Fundació Alícia, de productes de temporada. David La Hora B se sotmet al "Nyap o top" del Gerard Jubany; el crític Philippe Regol menja al nou restaurant del xef Artur Martínez, Mai. La sociòloga Marina Subirats ens explica quina és la seva magdalena de Proust i la propina la posa Jordi Asturgó de l'"APM".

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed