S'ha acabat el bròquil! I altres expressions que inclouen aliments

Dissabte, 30 de Març de 2019

Lligar els gossos amb llonganisses, ser una bleda assolellada, donar carbassa, guanyar-se les garrofes, plorar com una magdalena... descobrim l'origen d'algunes de les dites catalanes més populars amb les lingüistes de Catalunya Ràdio Olga Clapés i Maria Prieto. Ens visita el dissenyador Òscar Guayabero per explicar-nos fins a quin punt és important el disseny dels rètols dels restaurants. L'actor Lluís Homar rememora la seva magdalena de Proust. Xavier Ruzafa, petit productor i propietari de la botiga Oro Líquido a Barcelona, ens explica les claus per detectar un bon oli d'oliva verge extra abans de comprar-lo. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parla dels productes de temporada. La periodista gastronòmica Lourdes López tasta uns bastonets de formatge al "Nyap o top?". El crític gastronòmic Philippe Regol menja al restaurant Nairod, del xef David Rustarazo, i la propina la posa la cuinera Maria Nicolau.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed