Del bar del Parlament al Via Veneto: on mengen els polítics?

Dissabte, 06 d'Abril de 2019

Ens esperen uns dies d'intensa activitat política, però què mengen els polítics? És més productiva una trobada al voltant d'una taula que no pas en un despatx? Uneix, el menjar? Entrevistem Marta Corbalan, periodista de la secció de Política de Catalunya Ràdio, al bar del Parlament de Catalunya. Li preguntem quins hàbits alimentaris tenen els polítics i qui esmorza o dina al bar. Entrevistem Joan Rigol, expresident del Parlament de Catalunya, i visitem el restaurant Via Veneto per parlar amb el seu propietari, Pere Monje. La somelier Clara Antúnez parla de begudes carbonatades i de sifons; el músic Lluís Gavaldà recorda la seva magdalena de Proust; Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, ens explica l'origen de les empanades; la periodista Laura Conde tasta unes patates amb gust de pop a la gallega al "Nyap o top?"; el crític gastronòmic Philippe Regol menja al restaurant Oníric, del xef Miquel Centelles, i la propina la posa Jordi Asturgó de l'"APM?".

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed