Anna Espelt: "Una de les coses que més vida em dona és escoltar els cicles de la terra"

Diumenge, 19 de Juliol de 2020

Entrevistem Anna Espelt, biòloga i enòloga de formació i directora del Celler Espelt; és la 8a generació d'una família dedicada al vi i a la pagesia. Espelt és per a ella un projecte de vida, la seva particular manera de connectar amb les arrels i de cuidar una part de la seva terra. Amb el periodista gastronòmic Salvador García-Arbós viatgem pel món per elaborar una llista de plats estel·lars de la gastronomia universal. Avui dediquem aquest espai a la coca de iogurt o pa de pessic. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, ens recorda la importància de menjar fruita, sempre de temporada i de proximitat. Les terrasses s'han convertit en l'oasi de la restauració? En parlem amb el nostre crític gastronòmic de capçalera, Philippe Regol, i la propina la deixa la cuinera d'El Ferrer de Tall, Maria Nicolau, des de Vilanova de Sau.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed