I si t'expliquéssim les dades amb menjar? Les entendries millor?

Diumenge, 25 d'Octubre de 2020

Un estudi de disseny de Barcelona, Domestic Data Streamers, vol explicar els milers de dades que ens envolten de manera diferent; i una de les opcions és utilitzar el menjar i els gustos, amb l'objectiu de fer-nos-les més properes. Parlem amb la ment pensant que hi ha darrere de tot plegat: Pau Garcia, un jove dissenyador gràfic amb premis internacionals i "cum laude" a l'escola Elisava. També ens visita el dissenyador Oscar Guayabero, que ens explica la història de les vaixelles Duralex, l'empresa francesa que està a punt de tancar les portes. En els últims anys han saltat les alarmes sobre la presència de contaminants al peix, com ara el mercuri, i cada cop més hi trobem anisakis, també. Toni Massanés fa un guia completa sobre com consumir peix de manera sostenible. El so del Salvador Garcia-Arbós és la mossegada a un croissant cruixent. El crític Philippe Regol tasta una salsa meunière de pot al "Nyap o top". I tanquem el restaurant amb una escena de "Menja, resa, estima".

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed