Nadal en petit comitè, però que no hi falti ni l'escudella ni la carn d'olla!!

Divendres, 25 de Desembre de 2020

Aquest any serem menys a taula però les tradicions són les tradicions i, per sort, són inamovibles! Cada territori té les seves i els plats que mengem per Nadal ens fan sentir que som al Nadal. Avui, segons la tradició, menjarem escudella i carn d'olla. De què depèn que un plat es converteixi en tradició? En parlem amb el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, i amb la cuinera d'El Ferrer de Tall, Maria Nicolau. Nadal no se celebra igual arreu del món. Per saber com es viuen aquestes festes a diferents punts del planeta, viatgem als països d'acollida dels nostres corresponsals: Beirut, amb Txell Feixas; Moscou, amb Manel Alías; Berlín, on hi trobem Oriol Serra; Washington, des d'on ens informa Geni Lozano; Brussel·les, amb Jordi Baró; París, amb David Melgarejo, i Buenos Aires, amb Joan Biosca; Salvador Garcia-Arbós ens descobreix el so del sagí a la sopa; Philippe Regol tasta el brou de Nadal "Aneto" al "Nyap o top?" i tanquem el restaurant amb una escena de "Mujercitas".

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed