Joan Roca: "La relació dels restaurants amb el territori serà més potent després de la pandèmia"

Diumenge, 07 de Febrer de 2021

"Un restaurant caníbal a Berlín" va servir el seu primer menú el 8 de setembre del 2018; i ja n'hem fet 100! En aquest temps el món de la restauració ha canviat com mai ningú no s'hauria imaginat. Per parlar del present convuls i del futur incert de la restauració convidem al restaurant caníbal 3 veus preclares del nostre país: Joan Roca, xef d'El Celler de Can Roca a Girona; Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, i Maria Nicolau, cuinera d'El Ferrer de Tall a Vilanova de Sau. També hem demanat als nostres proveïdors habituals que ens expliquin com celebrarien ells un centenari al voltant d'una taula. Philippe Regol, Jordi Luque, Clara Antúnez, Marc Casanovas i Oscar Guayabero ens recomanem vins, llibres, restaurants i objectes per a les millors ocasions. Amb tot, sabem que els 100 primers menús del restaurant caníbal no haurien estat possibles sense el nostre ingredient preferit: la gent.


https://audios.ccma.cat/multimedia/mp3/2/2/1612544475522.mp3