Un vi car et resultarà més bo, sempre que sàpigues que és car!

Diumenge, 28 de Febrer de 2021

Ferran Centelles és un dels millors sommeliers del nostre país. Si li haguéssim de posar un afegitó al seu nom diríem que és "el sommelier del Bulli", on va treballar del 2000 al 2011. El mateix Ferran Adrià ha dit d'ell que és una de les "figures més interessants del món del vi a nivell mundial". Ara mateix treballa en el macroprojecte que és l'enciclopèdia del "Sapiens del vi", de la Bullipedia. I acaba de publicar un llibre consultori que vol resoldre dubtes titulat "Las 100,75 preguntas que siempre quiso hacer sobre el vino", publicat per Libros de Vanguardia. Amb la nostra sommelier Clara Antúnez, seguirem reflexionant al voltant de la figura del sommelier. També ens visita Jordi Luque, el nostre gourmet rodamons, amb qui no deixem la vinya, ja que marida filosofia amb vins naturals. I amb Philippe Regol tastem el nou "donut" que el xef madrileny Daviz Muñoz ha dissenyat per a Panrico. Serà "Nyap o Top?"

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed