El primer cereal marí ja és aquí!

Diumenge, 25 d'Abril de 2021

Ángel León és cuiner, i s'ha dedicat en cos i ànima a treballar amb els productes que ens dona el mar; potser per això se'l coneix com el Xef del Mar. La seva passió l'ha bolcat sobretot en un restaurant que es diu Aponiente, amb tres estrelles Michelin, a El Puerto de Santa María, Cadis. Ens ha sorprès moltes vegades amb els seus descobriments al voltant de tot el que habita al mar. L'últim, un cereal marí, la zostera marina, una autèntica revolució per al futur de l'alimentació. Philippe Regol diu d'ell que és "el cuiner més sincer i apassionat que coneix", i que, en contra del que sol passar amb altres col·legues de professió, no té cap problema d'ego. També seu al restaurant caníbal la nostra sommelier Clara Antúnez, que avui ens parla de vins rosats. I el nostre gourmet rodamon, Jordi Luque, viatja fins a l'Empordà per descobrir-nos la cervesa artesana que elaboren un experruquer i una model. Jordi Luque també s'atreveix a participar en el "Nyap o top?".


https://audios.ccma.cat/multimedia/mp3/9/3/1619201135039.mp3