Carn sense animals, l'aliment dels millennials?

Diumenge, 11 de Juliol de 2021

Pollastre, mandonguilles i hamburgueses fetes sense animals! Aquesta és l'aposta d'Heura, una empresa amb seu a Barcelona fundada fa 4 anys per dos joves amb esperit revolucionari. Productes que imiten la carn en aspecte, textura i gust, però que estan fets a base de llegums. Parlem amb un dels seus fundadors, Bernat Añanos, que ens presenta en exclusiva el seu últim producte: nuggets de pollastre fets amb soja. Justament un homenatge als vegetals és el darrer llibre de l'Albert Adrià, una de les recomanacions del nostre llibreter caníbal Nacho Borraz. També visita el restaurant caníbal Marc Casanovas, que ens explicarà com les grans multinacionals de l'alimentació estan envaint la gastronomia mexicana. Sotmetrem a tast el salmorejo de la marca Belén Esteban al "Nyap o top?", i el so del Salvador Garcia-Arbós ret homenatge al ganivet del caníbal. I acabem amb la nova versió del film "Mulan".

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed