Rossejat de fideus, el plat de pasta que els italians envejen

Diumenge, 03 d'Octubre de 2021

Per què el rossejat de fideus és un plat de pasta únic al món? El cuiner italià Nicola Poltronieri n'és un enamorat. Daurar els fideus abans de coure'ls amb el brou converteix aquest plat en una excel·lència culinària. Una tècnica que devem als pescadors i a la seva cuina de barca. Ens explicarà la seva història i els secrets de l'elaboració el director del Museu de la Pesca de Palamós, Miquel Martí. Per acompanyar aquest plat, la sommelier del restaurant caníbal, Clara Antúnez, ens proposa beure vins marins. Ens explicarà què són i sobretot ens recomanarà la mançanilla de Sanlúcar de Barrameda. Tastarem un producte de supermercat de qualitat dubtosa al "Nyap o top", el Salvador Garcia-Arbós fa poesia a partir d'un so que surt de la cuina i anem fins a Sitges per tastar l'especialitat del restaurant Pic Nic.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed