L'alimentació sostenible no és una moda, és una emergència!
Diumenge, 24 d'Octubre de 2021
Sostenibilitat és la gran paraula protagonista del món de la gastronomia, que s'ha trobat aquesta setmana a Barcelona, on ha coincidit el Fòrum Gastronòmic de Barcelona i la Setmana Ciutadana de l'Alimentació Sostenible. Però, què vol dir que un restaurant sigui sostenible? I un producte sostenible? I les persones que treballen a la restauració¿ poden tenir una professió amb condicions dignes? En parlem amb diferents professionals del sector: amb productors, amb emprenedors, amb cuiners com Artur Martínez o Ricard Camarena i també amb la mirada sempre lúcida del nostre crític de capçalera, Philippe Regol. També visita el restaurant caníbal el dissenyador Óscar Guayabero, que ens parla de la fusta. Descobrim totes les propietats dels estris de cuina fets de fusta, que són sostenibles, biodegradables, renovables i no tòxics.
Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín