3 claus per perdre la por a la pastisseria

Diumenge, 31 d'Octubre de 2021

És castanyada i no hem tingut millor idea que fer tastar uns panellets de supermercat a Jordi Butrón, el pastisser més prestigiós del país. Seran nyap o top? Jordi Butrón, al capdavant de l'escola de pastisseria Espai Sucre, aprofita la seva visita al restaurant caníbal per presentar-nos "El método Espai Sucre" (Planeta Gastro). L'allioli és una salsa única: demana molt pocs ingredients i és una bomba de sabor. El nostre conseller d'afers gastronòmics, l'italià Nicola Poltronieri, n'és un enamorat i ens cantarà totes les seves virtuts. Sentirem en directe com el fan al restaurant Ultramarinos Marín, famós pel seu allioli meravellós. I per acompanyar-lo, la sommelier Clara Antúnez ens serveix una cervesa làmbica. Descobrirem quin és el so del Salvador d'aquesta setmana i salivarem amb l'especialitat del restaurant Ca l'Esteve a Castellbisbal.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed