Les raons que et faran menjar xai

Diumenge, 21 de Novembre de 2021

La periodista Carme Gasull ens explica com es produeix la carn de xai. En parlarem amb Yas Recht, pastora d'ovelles a Sant Hilari Sacalm, a la Selva; amb Kiko Torrents, cuiner del restaurant P7s de l'Hotel Pessets de Sort, i amb la Maribel i el Jordi de "Corder Xisquet de Madó", al Pallars. La cuina espanyola i la cuina francesa es troben en el San Sebastian Gastronomika. Comentem què ha donat de si l'edició d'enguany amb el nostre crític gastronòmic de capçalera, Philippe Regol. També seu al restaurant caníbal la flamant guanyadora del Premi de Periodisme Gastronòmic Pau Alborà i Torras, la francesa Julie Andrieu, directora i presentadora de l'exitós programa de la televisió pública francesa "Les carnets de Julie". Al "Nyap o top?" l'actor Lluís Marco haurà de tastar menjar de supervivència dins d'una llauna. Descobrirem el so del Salvador Garcia-Arbós i se'ns farà la boca aigua amb l'especialitat de la Fonda Europa, a Granollers.


https://audios.ccma.cat/multimedia/mp3/4/4/1637331659244.mp3