Cervell i estómac, una relació amor-odi

Diumenge, 19 de Desembre de 2021

A l'Hospital Psiquiàtric Mare de Déu de la Mercè de Barcelona fa gairebé 10 anys que fan un taller de cuina per ajudar en la recuperació les persones que tenen trastorns mentals greus. Parlem amb Anna Serra, psicòloga de l'hospital; amb Emma Gallardo, auxiliar de clínica i encarregada del taller de cuina, i amb dues de les assistents al taller, que ens expliquen com comprar, cuinar i després menjar plegats les ajuda a guanyar confiança i autonomia. També visita el restaurant caníbal Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, des d'on fa anys que observen la relació del cervell amb l'estómac, que molts anomenen "el segon cervell". I al "Nyap o top?", la secció en què decidim si un producte de supermercat és una delícia o bé un despropòsit, convidem un dels cantants que ha participat en el disc de La Marató: Joan Garrido. També descobrirem el so del Salvador Garcia-Arbós i el plat estrella del restaurant Niu Nou, a Bagà, el Berguedà

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed