Ricard Camarena, el cuiner obsessionat a no assemblar-se a ningú

Diumenge, 09 de Gener de 2022

Ricard Camera té cinc restaurants a València, un dels quals reconegut amb dues estrelles Michelin, i acaba d'anunciar que el tancarà els caps de setmana perquè els seus treballadors puguin descansar. Premi Nacional de Gastronomia i fill adoptiu de la ciutat de València, és un dels cuiners més singulars que tenim. També visita el restaurant caníbal el nostre crític de capçalera, Philippe Regol. Amb ell comentarem dues pel·lícules sobre la restauració que s'acaben d'estrenar: "Delicioso" i "Hierve". També ens descobrirà l'última creació d'un reputat pastisser francès, François Perret, que serveix un croissant amb forma rectangular a la pastisseria del Ritz. Al "Nyap o top" convidem Joan Botta, que ara dirigeix i presenta "El suplement". Li farem tastar un plat que li recordarà la seva experiència treballant a "El Cafè de la República" amb Joan Barril. I el so del Salvador d'aquesta setmana fa un homenatge a la infusió de camamilla.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed