Oli de palma: per què la indústria n'abusa i com podem boicotejar-lo?

Diumenge, 16 de Gener de 2022

Un estudi recent liderat per l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona conclou que una dieta rica en oli de palma fa que els tumors siguin més agressius i amb més capacitat de fer metàstasi. Convidem el periodista Marc Casanovas, que ho ha estudiat a fons. Ens explicarà els motius pels quals, malgrat tot, la indústria alimentària continua utilitzant l'oli de palma. Se'n pot prohibir l'ús? Les empreses estan obligades a etiquetar l'oli de palma? Amb pressió social es podria aconseguir un canvi de tendència? Entrem a la cuina de la Ronit Stern, una cuinera israeliana que des del seu auster i acollidor restaurant de Barcelona, La Balabusta, ens ensenya com es menja a Tel-Aviv. L'actriu Nausicaa Bonnín tasta un nou producte sospitós al "Nyap o top?" Descobrirem amb què ens sorprèn el so del Salvador Garcia-Arbós i el xef Toni Gordillo ens farà salivar amb l'especialitat del seu restaurant: El hogar gallego, a Calella.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed