De 200 euros el cobert a 30 euros. De l'alta cuina a una bodega de barri

Diumenge, 20 de Febrer de 2022

En Xavi Alba va ser durant més de deu anys la mà dreta d'Albert Adrià, mestre de cerimònies del restaurant Tickets i un dels caps pensants d'elBarri. Ara, obre una taberna on serveix cuina tradicional catalana. Visitem el seu restaurant, Bodega Pasaje, al barri de la Marina del Port, a Barcelona, amb el crític del Caníbal, Philippe Regol. Tastem alguns dels seus plats estrella i parlem amb en Xavi Alba de com l'experiència amb els germans Adrià l'ha marcat en aquest nou projecte tan diferent: l'ha ajudat o li ha jugat alguna mala passada? També visita el restaurant Caníbal el nostre dissenyador de capçalera, l'Òscar Guayabero, per parlar de com s'està perdent l'ús de les estovalles de tela en favor de les de paper d'un sol ús. Repassarem l'actualitat gastronòmica de la setmana, descobrirem el so d'en Salvador Garcia-Arbós i el restaurant Ca la Maria, a Llagostera, ens explicarà la seva especialitat: les garotes.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed