Millors condicions laborals i pujada de preus: eixos clau de la restauració del futur

Diumenge, 20 de Març de 2022

Al canvi climàtic i la pandèmia ara sumem la pujada de preus de l'electricitat i les matèries primeres per la guerra a Ucraïna; i tot això té efectes directes en la gastronomia. Aquesta i altres qüestions s'han tractat en la darrera edició del Fòrum Gastronòmic de Girona. Veurem què ha donat de si amb alguns dels seus protagonistes: Philippe Regol, crític gastronòmic; Marc Gascons, xef d'Els Tinars, a Llagostera; Camil Ros, secretari general d'UGT; Martina Puigvert Puigdevall, amb 27 anys, cap de cuina de Les Cols, a Olot; Agustí Gardell, pastisser de la Pastisseria Juhé, a l'Escala, guardonada amb el premi al Millor Xuixo del Món; Cristina Jolonch, periodista de La Vanguardia especialitzada en gastronomia, i Joan Roca, xef d'El Celler de Can Roca. També volem celebrar l'arribada de la primavera amb la periodista Carme Gasull fent un homenatge als pèsols del Maresme.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed