Us imagineu un món ple de "coqueries"?

Diumenge, 27 de Març de 2022

Visita el restaurant caníbal el nostre conseller d'Afers Gastronòmics, el cuiner italià Nicola Poltronieri, que ens revela les claus per fer una bona pizza i una bona coca. Ens proposa una versió que fusiona el millor d'aquestes dues elaboracions cosines germanes. I per beure, la sommelier Clara Antúnez ens proposa una cervesa sour, una família de cerveses àcida, complexa i refrescant. Al "Nyap o top?" convidem la cuinera ebrenca Gessamí Caramés, una de les cares al capdavant del "Cuines" de TV3. Li farem tastar el plat amb què va fer el càsting pel programa: unes crepes. Les nostres, això sí, són precuinades de supermercat. Seran nyap o top? Repassem l'actualitat de la setmana, descobrim el so del Salvador Garcia-Arbós i, a l'especialitat, descobrim la pizza estrella d'una pizzeria de Barcelona que combina l'estil napolità amb l'americà.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed