Bars i restaurants: allà on ningú vol treballar
Diumenge, 01 de Maig de 2022
Cada vegada els restauradors tenen més problemes per trobar personal que vulgui treballar en el seu bar o restaurant. Al restaurant caníbal hem volgut escoltar diferents veus per saber que s'ha fet malament i per on passen les solucions: Oriol Ivern, xef de l'Hisop, a Barcelona; Iñaki Gorostiaga, director de l'ESHOB, l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona; Ana Saura, propietària del Sakura-ya; Camil Ros, secretari general d'UGT, el sindicat majoritari al sector de l'hostaleria; Mary Jacas, propietària i cuinera del petit restaurant Mery-Lou, a l'Escala, i Jesús Soriano, cambrer a Alzira, al País Valencià. Autor de la novel·la gràfica "Soy camarero. El cliente NO siempre tiene la razón". També convidem algú que n'ha visitat molts, de restaurants: el crític gastronòmic Philippe Regol, que aprofitarà per parlar-nos de l'Hostal dels Ossos i Ca l'Enric, a la Garrotxa. El Salvador Garcia-Arbós farà sortir un so de la cuina i descobrirem l'especialitat del Petit Cafè Amposta.
Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín