Tonyina vermella: evitar el frau i menjar-la barata és possible

Diumenge, 22 de Maig de 2022

La primavera és la millor època de l'any per menjar tonyina vermella. Expliquem com evitar el frau, quines parts són més econòmiques i algunes receptes per gaudir-la al màxim. També intentarem entendre com un peix que va estar en perill fa dècades ha passat a tenir una població increïblement abundant. De tot això, conversem amb Àgueda Vitòria, pescadora i antropòloga al País Valencià, i amb Josep Comas Arrom, director general d'Arrom, l'empresa barcelonina líder a Espanya en la distribució de tonyina. També visita el restaurant caníbal Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, que respon a aquesta pregunta d'una nena: "No m'agrada el bròquil, però si n'he de menjar, què m'aporta?" Al "Nyap o top?" rebem la visita d'un expert en xuixets de crema, el gran Xavier Solà, de "La nit dels ignorants" perquè tasti un xuixo de supermercat. Escoltem el so del Salvador i descobrim l'especialitat del Bar Torrente, al barri de Sant Andreu de Barcelona.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed