Food Relations: el menjar uneix la gent

Diumenge, 29 de Maig de 2022

Entrem a la cuina de Food Relations, un projecte europeu que fa servir el menjar i la cuina com a eina d'inclusió i contacte entre persones de diferents cultures. El programa va néixer el 2018 i ja ha arribat a 4 ciutats europees, entre les quals hi ha Barcelona. Parlem amb les 9 dones migrants de 7 països que hi participen. Justament d'una gastronomia forània ens parla sempre Jordi Luque Sanz, que aquesta vegada ens explica què i com es menja a l'Índia de la mà d'Ivan Surinder. També visita el restaurant caníbal el nostre proveïdor Marc Casanovas, que aquesta vegada ens posa sobre la taula un projecte acabat de néixer a Vic: la Talaia Pagesa, una trobada de pagesos que vol marcar les pautes que haurien de garantir un futur amb una pagesia i una ramaderia digna. Descobrim el so del Salvador Garcia-Arbós i des del restaurant Les Voltes de Sant Sebastià, a Moià, ens expliquen quina és la seva especialitat

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed