Microbiota: més olives i menys kimchi

Diumenge, 26 de Juny de 2022

Sabem que l'alimentació és el factor que més influeix en la microbiota intestinal, fins i tot la ciència obre les portes a noves teràpies contra la depressió i l'ansietat basades en la microbiota. Anem al Museu de la Ciència de Barcelona amb Cristina Sáez, periodista especialitzada en ciència i salut, i coautora junt amb la Fundació Alícia del llibre "La ciencia de la microbiota". També visita el restaurant caníbal Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, que haurà de respondre una pregunta d'una nena relacionada amb el fàstic que ens fa la saliva. Fem la llista de la compra de les fruites, verdures i peixos de temporada. Repassem l'actualitat de la setmana, escoltem el so del Salvador Garcia-Arbós i descobrim l'especialitat de Vilanova Casa de Menjars, a Vilanova del Vallès.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed