La galeta que surt d'una frustació i el iogurt de la bogeria

Diumenge, 03 de Juliol de 2022

Descobrim dos projectes d'èxit vinculats a l'alimentació i amb projecte social al darrere: La Fageda, a la Garrotxa, i El Rosal, a Tàrrega. Anem a la Fundació La Fageda, que aquest any compleix 40 anys amb el bon propòsit de continuar fent bons iogurts i donar feina a persones amb discapacitat i malalties mentals. A 150 km de distància, a Tàrrega, a l'Urgell, visitem El Rosal, un obrador de galetes de l'Associació Alba. Allà elaboren una galeta única: els arrugats, que surten de la frustració del Lluís, que intentava fer neules i sempre li sortien arrugades. Visita el restaurant caníbal el nostre dissenyador de capçalera, l'Òscar Guayabero, que avui porta un convidat de luxe: l'arquitecte Juli Capella. Amb tots dos repassarem els dissenys més icònics de la cuina com la cafetera Moka, el setrill Marquina o la batedora Minipimer. El Salvador Garcia-Arbós fa poesia en un minut a partir d'un so que surt de la cuina i descobrim l'especialitat del restaurant Toc al Mar, a Begur, Girona.


https://audios.ccma.cat/multimedia/mp3/1/2/1656686107821.mp3