Vins lliures: antisistema i anticapitalistes

Diumenge, 18 de Septembre de 2022

Els vins lliures són inclassificables, però tenen una cosa en comú: no són vins industrials. Anem fins al Penedès a passejar per les vinyes de Parés Baltà, un celler que s'enorgulleix de fer vi biodinàmic. Marta Casas és enòloga i explica com ningú què és això de la biodinàmica. La seva és una de les històries que surten al llibre "Vins lliures" (Planeta Gastro) de Jordi Luque Sanz, que és un defensor dels vins lliures. Ens explicarà què són! Amb el Marc Casanovas sentirem la història darrere del Col·lectiu Eixarcolant, una entitat sense ànim de lucre amb seu a Igualada. Són els últims guardians de les plantes oblidades d'ús comestible. Repassem l'actualitat de la setmana, descobrim el so del Salvador Garcia-Arbós i des del restaurant Can Josep a Bot, a la Terra Alta, ens recomanen el seu plat estrella.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed