Gastronomic Forum 2022: oli nou, un esmolador revolucionari i pâté en croûte envasat al buit

Diumenge, 13 de Novembre de 2022

Els del restaurant caníbal hem passejat pel Gastronomic Forum de Barcelona, i els nostres guies han sigut dos col·laboradors habituals del programa, que hi han participat activament: la periodista Carme Gasull i el crític gastronòmic Philippe Regol. Hem pogut parlar també amb alguns dels cervellets més interessants d'aquesta edició. Fran Agudo, del restaurant Mont Bar, escollit millor cuiner de l'any, o l'empresa alemanya que ha rebut el Premi INNOFÒRUM al producte més innovador. Es diuen Horl i han creat un sistema trencador i únic al mercat per esmolar ganivets. Jordi Vilà, xef d'Alkostat i Alkimia, que torna al Forum Gastronomic després d'anys sense venir. Descobrim l'oli nou de la DOP Baix Ebre-Montsià i també escoltem Judit Prat, que ha participat en una taula rodona en qualitat de comensal per parlar de la relació cambrers-clients.


https://audios.ccma.cat/multimedia/mp3/4/0/1668170113704.mp3