Mercats, restaurants i a casa. Com assegurar que la gent gran mengi bé?

Diumenge, 27 de Novembre de 2022

A Catalunya, hi ha 175.000 persones que viuen en situació de solitud no desitjada, la majoria són persones grans. Quan es parla d'amigabilitat a ciutats i pobles, no es té en compte l'alimentació. Com es pot garantir que les persones grans mengin, i mengin bé? Responen Amanda Barba, dietista i nutricionista de la Fundació Alícia; Alex Prats, impulsor del projecte "Alella, poble cuidador"; Poli Ginés, propietària i cuinera del restaurant Glòria d'Horta, i Maria Domènech, de 80 anys, que viu sola i li agrada molt cuinar. Torna al caníbal Inés Butrón, divulgadora de la història de la cuina per parlar de com ha evolucionat la nostra manera de comprar i per rememorar la història dels colmados. L'il·lustrador Ignasi Blanch ens porta el llibre "La Marató sempre batega" i ja que el tenim assegut a taula li demanem que tasti unes gyozes de torró per decidir si són "Nyap o top?". I descobrim l'especialitat del restaurant La Cooperativa a Porrera, al Priorat.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed