Al Japó el sushi de salmó no existeix, és un invent nord-americà!

Diumenge, 12 de Març de 2023

Hiroko Shimbo és una cuinera japonesa pionera a introduir la cuina del Japó als Estats Units, on viu des de fa 24 anys i on és tota una autoritat en gastronomia japonesa. Ensenya cuina japonesa a diferents escoles nord-americanes, és consultora de restaurants i ha escrit llibres de referència sobre cuina japonesa per a occidentals. Menja al restaurant caníbal la periodista Carme Gasull i a la seva secció dedicada als menuts parlem de la tripa i visitem la parada Menuts Dafne, al mercat de Sants de Barcelona. També conversem amb el crític gastronòmic Philippe Regol, que ens recomana restaurants on menjar bé a París, València i Albacete. Repassem l'actualitat de la setmana, descobrim el so del Salvador Garcia-Arbós i fem gana amb l'especialitat del restaurant Can Jeroni de Figueres i la seva sípia amb pèsols.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed