Un plat amb tòfona a casa: plaer màxim per 10 euros
Diumenge, 21 de Gener de 2024
El cuiner Jordi Vilà ens porta un altre plat de la cuina catalana tradicional que ens farà venir salivera: farcellets de col amb patata i botifarra de perol, que corona amb tòfona negra. Aprofitem per parlar de com podem cuinar amb una de les estrelles de la temporada, el bolet més preuat i cotitzat. El forner Daniel Jordà ens porta un pa de patata per acompanyar el plat i la sommelier Clara Antúnez hi posa el vi. Anem al Teatre Lliure de Montjuïc per descobrir l'últim treball de l'artista d'Arenys de Mar Neus Masdeu. "Seitons Masdeu, hola i adéu!" mostra el dilema entre dedicar-se al món de l'art o al món empresarial, i el procés per muntar una petita empresa de seitons en vinagre, amb tots els obstacles que s'han de salvar. Acabem fent gana amb la recomanació de Philippe Regol, que ens parla del restaurant El Cup Vell, a Tarragona.
Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín