Amb patata i oli, i sense mantega: així és la millor mona tradicional de Catalunya

Diumenge, 31 de Març de 2024

Tastem la millor mona tradicional de Catalunya, la que fa el nostre forner de referència, el barceloní Daniel Jordà, de Panes Creativos. En parlem amb Carme Gasull, que ens explica la història i el simbolisme d'aquest dolç i també ens presenta el xocolater Raül Cegarra, d'El Xocolater de Taradell, a Osona. Ens entaulem amb la cuinera turca Ebru Baybara Demir, guanyadora de l'última edició del premi mundial de Basque Culinary Center, conegut com el Nobel de la Gastronomia. Torna el "Nyap o top?", de Gerard Jubany, l'espai on descobrim si un producte és una genialitat amagada als prestatges dels supermercats o bé és un desastre. Xavi Francés i Ester López, de La Calòrica, s'atreveixen amb un patè vegetal sabor hamburguesa. Repassem l'actualitat de la setmana, descobrim la frase caçada al vol a la cua d'una pastisseria de Salvador Garcia-Arbós i fem gana amb l'especialitat del restaurant Cal Jet, de Ger, a la Cerdanya.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed