Els mestres graellers, al capdavant de la revolució de les brases

Diumenge, 16 de Març de 2025

Menú caníbal ple de fum, foc i brasa. Anem fins a les Planes d'Hostoles, a la Garrotxa, per rebre una classe magistral de com es fa una bona barbacoa, amb uns experts en això del foc i la brasa: el col·lectiu Alabrasa, format per Pere Giribets, Pep Masó, Enric Roma, Isidre Buxó i Sebas Vargas. Els membres d'Alabrasa ens expliquen les tècniques per fer una bona barbacoa ara que han triat presentar en societat l'espai Alabrasa al Fòrum Gastronòmic Girona. Torna el "Nyap o top?", amb Gerard Jubany, aquesta vegada enredem els actors Carles Xuriguera i Fel Faixedas per tastar uns caramels de llamàntol, mentre parlem de "Les mares", l'obra que faran al teatre Poliorama de Barcelona a partir del 19 de març. Repassem l'actualitat de la setmana i descobrim la frase caçada al vol en un restaurant del Salvador Garcia-Arbós. Acabem amb l'especialitat del restaurant Piolet, de Nandu Jubany, un picantó fregit cruixent a l'ast amb espècies.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed