El delicat art de fregir bé el peix

Diumenge, 23 de Març de 2025

El restaurant caníbal s'omple de peix fregit! Pugem a la barca de Cristina Caparrós, armadora de la Barceloneta, responsable de la Platjeta, per parlar de com podem fregir bé el peix. La Cristina no ve pas sola, sinó que l'acompanya Marc Muñoz, cuiner i professor del Culinary Institut de Barcelona, tot un expert en l'art de fregir. Però també fem justícia a les faves, després que un plat tan nostre com les faves a la catalana hagi tornat a sortir a la llista anual dels 100 plats del món amb pitjor valoració del 2025 que fa la guia de viatges Taste Atlas. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, ens explica les virtuts nutricionals d'aquest llegum que fa més de 4.000 anys que es menja a la Mediterrània. A més, rebem la visita de Philippe Regol, el nostre crític de capçalera, amb qui comentem com ha anat el Fòrum Gastronòmic de Girona i l'entrega dels Sols Repsol. Repassem l'actualitat de la setmana i descobrim la frase caçada al vol en un restaurant, amb Salvador Garcia-Arbós!

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed