Primera piràmide alimentària de la dieta mediterrània contra l'obesitat infantil
Diumenge, 13 d'Abril de 2025
Menú dedicat a la primera piràmide infantil i juvenil de la dieta mediterrània per prevenir i combatre l'obesitat entre les criatures. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, analitza quines pautes incorpora aquesta nova piràmide nutricional que ha elaborat la Fundació Dieta Mediterrània i ha publicat la prestigiosa revista Advances in Nutrition. A més, analitzem la pujada del cacau ara que és temps de mones i xocolata, amb el pastisser i xocolater Ivan Pascual del Taller de Postres & Cal Gumer, a Lleida. Amb Cristina Caparrós, armadora de la Barceloneta, responsable de La Platjeta i vicepresidenta de l'Associació de Dones de la Mar, parlem d'un dels grans protagonistes de la Quaresma i la Setmana Santa: el bacallà. També recollim la frase caçada al vol de Salvador Garcia-Arbós i repassem les notícies de la setmana. I acabem a Jaén, Andalusia, on Philippe Regol ha visitat el famós restaurant Bagá, Espacio Gastronómico.
Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín