Viatjar per menjar: el turisme més sostenible

Diumenge, 29 de Juny de 2025

Menú caníbal dedicat al turisme gastronòmic, conscient i sostenible. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, ens explica per què el turisme gastronòmic és el més sostenible i com reverteix en el sector primari, en la comunitat local i en el patrimoni cultural d'un territori. Anem al Pallars Jussà i coneixem Gerard Cardona, fill de pagesos i ramader. Practica la ramaderia extensiva, i aquests dies es prepara per fer la transhumància i portar les ovelles a l'Alt Pirineu. A banda, Cristina Caparrós, armadora de la Barceloneta i responsable de La Platjeta, reivindica la melva, un peix blau molt poc conegut que es pesca a les nostres costes. I, com sempre, repassem l'actualitat de la setmana, descobrim la frase de Salvador Garcia-Arbós i fem gana amb l'especialitat de Farm to Table, el restaurant als Jardins del Grec, que servirà sopars mentre duri el Festival Grec de Barcelona.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed