És la cuina un art?
Diumenge, 14 de Septembre de 2025
Al menú d'aquesta setmana del restaurant caníbal, torna Toni Massanés. Amb ell, reflexionem sobre la relació entre cuina i art, arran de l'exposició "Miramar. Exploracions a la Mar d'Amunt" a Girona. També li demanem al xef Paco Pérez que reflexioni sobre la gastronomia com a expressió artística. Estrenem proveïdor: l'expert formatger Xevi Miró, que vol reivindicar els formatges artesans catalans. La secció porta per títol "Del mató al tupí", així que ens estrenem parlant d'aquests dos formatges tradicionals de Catalunya. Repassem l'actualitat de la setmana, descobrim què és el que li ha cridat l'atenció en un restaurant al Salvador García-Arbós. Tanquem el programa amb la visita del nostre crític gastronòmic de capçalera, Philippe Regol, que ens parla del restaurant Almarge de Badalona.
Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín