Nolla: el restaurant finlandès sense escombraries
Diumenge, 16 de Novembre de 2025
Descobrim com funciona Nolla, un restaurant finlandès sense cap paperera. Al capdavant, un trio de cuiners: el català de Sallent Albert Franch, el serbi Luka Balac i el portuguès Carlos Rodrigues. Nolla, a Hèlsinki, és model arreu del món, ja que és un dels primers restaurants que aspira al residu zero del món. A banda, retrocedim en el temps fins a la prehistòria amb la doctora en Arqueologia i historiadora de la cuina, Sandra Lozano, per analitzar quan es va encendre el primer foc a la cuina. També amb el nostre dissenyador de capçalera, Oscar Guayabero, descobrim la fascinant història del tagín, la cassola de fang amb què es cuina al Magreb. Repassem l'actualitat de la setmana, descobrim quina frase ha sentit Salvador Garcia-Arbós i obrim gana amb l'especialitat: escudella tradicional de Gelida, que ens serveix Joan Garcia, membre de la comissió de Santa Llúcia d'aquesta localitat de l'Alt Penedès.
Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín
Cuina
Reproduir
Reproduir episodi
RSS feed