Deixa'm tastar

Cuina

Espai de gastronomia que, en format de magazín radiofònic, divulga el patrimoni gastronòmic del territori d'una manera didàctica i amena, amb Marc Orozco i Xènia Roset.

cadenaser.com

RSS feed

Pàgina 3
Cireres de Martorelles_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 09 de Març

Cireres de Martorelles_Deixa'm tastar

AL DIA: avui començarem parlant de les cireres de Martorelles, aprofitant que La Catxaruda ha engegat nou projecte per recuperar-les.      

Xavi Fabra. Quina Forca. SlowFood. Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 02 de Març

Xavi Fabra. Quina Forca. SlowFood. Deixa'm tastar

Entrevistem el cuuiner Xavi Fabra per parlar del futur d'Slow Food. Aquesta setmana s'han fet entrega de les distincions de km0 als diferents restaurants, però engunay la novetat és que també s'ha atorgat a menjadors escolars i productors.

Gluweihn o vi calent_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 17 de Febrer

Gluweihn o vi calent_Deixa'm tastar

El Jaume Folguera ens parlarà del Gluweihn (o vi calent) i d’altres combinats de vi a l’hivern.    

La dieta alcalina_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 10 de Febrer

La dieta alcalina_Deixa'm tastar

AL DIA: avui començarem el programa parlant de la dieta i cuina alcalina, explicarem de què es tracta, quina classificació d’aliments alcalinitzants i acidificans tenim així com els beneficis que té.      

Entrevista Ada Perellada. Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 10 de Febrer

Entrevista Ada Perellada. Deixa'm tastar

La cuinera del restaurant Semproniana ens parlar de la segona edició de la #Gastrorecup una iniciativa on l'Ada cuina amb productes destinats a ser excendents. D'aquesta manera reivindica la lluita contra el malbaratament alimentari.

Gastroagenda i Arte Foodie_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 03 de Febrer

Gastroagenda i Arte Foodie_Deixa'm tastar

I com sempre, repassarem la GASTROAGENDA amb les activitats per fer els propers dies i recomanarem el llibre que ha publicat recetment Laura López (@lauraponts a Instagram).    

Espigalls i DOP_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 03 de Febrer

Espigalls i DOP_Deixa'm tastar

ACTUALITAT: avui començarem el deixa’m tastar parlant d’un producte típic del Garraf, els espigalls. De les característiques d’aquest producte tan peculiar, i del camí que fan alguns productors per aconseguir la DOP.  

Postavanguarda? Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 27 de Gener

Postavanguarda? Deixa'm tastar

Reflexionem amb el crític gastronòmic Philippe Regol sobre 'el lleguantge de la postavanguarda' el títol del congrés gastronòmic de Madrid Fusión.

Història dels coberts. Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 27 de Gener

Història dels coberts. Deixa'm tastar

Avui descobrireu quan van aparèixer els coberts, quina és l’història de cadascun d’ells i com han anat evolucionant al llarg del temps.  

L'art de fregir Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 13 de Gener

L'art de fregir Deixa'm tastar

Tot sobre fregir: trucs, consells, la millor manera perquè en resulti un fregit espectacular amb en Pep Nogué, Pep Salsetes i Júlia Farré.    

Entrevista La Festival.  Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 13 de Gener

Entrevista La Festival. Deixa'm tastar

La Festival al barri de Gràcia un concepte del món del vi original i especialitzat en vi a doll https://www.facebook.com/lafestivalbcn/timeline      

Deixa'm tastar. Entrevista Fernando Sàenz Deixa'm tastar
Dimecres, 16 de Desembre

Deixa'm tastar. Entrevista Fernando Sàenz

Començarem al programa parlant de la raça de gallines penedesenques i del Gall Negre del Penedès en el marc de la Fira del Gall que se celebra aquest cap de setmana a Vilafranca del Penedès. Al truc del cuiner la Silvia Anglada del...

Deixa'm tastar. Gall Negre del Penedès Deixa'm tastar
Dimecres, 16 de Desembre

Deixa'm tastar. Gall Negre del Penedès

Començarem al programa parlant de la raça de gallines penedesenques i del Gall Negre del Penedès en el marc de la Fira del Gall que se celebra aquest cap de setmana a Vilafranca del Penedès. Al truc del cuiner la Silvia Anglada del...

El Truc del cuiner. Espai per a a les postres. Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 16 de Desembre

El Truc del cuiner. Espai per a a les postres. Deixa'm tastar

Començarem al programa parlant de la raça de gallines penedesenques i del Gall Negre del Penedès en el marc de la Fira del Gall que se celebra aquest cap de setmana a Vilafranca del Penedès. Al truc del cuiner la Silvia Anglada del...

Deixa'm tastar_09_12_2015 Deixa'm tastar
Dimecres, 09 de Desembre

Deixa'm tastar_09_12_2015

ACTUALITAT: començarem el programa repassant els punts indispensables per aquestes festes de Nadal per aconseguir ser el millor amfitrió o el millor convidat. Al Truc del cuiner, l’Enric Millà del restaurant El Dien de Vallfogona de...

Veure més episodis