Cuinetes
Dijous, 22 de Setembre
Emis.: Divendres 23-09-16 a les 10h
Cuinetes
Dijous, 15 de Setembre
Emis.: Divendres 16-09-16 a les 10h
Cuinetes
Dijous, 08 de Setembre
Emis.: Divendres 09-09-16 a les 10h
Cuinetes
Dijous, 14 de Juliol
Emis.: Divendres 15-07-16 a les 10h
Cuinetes
Divendres, 08 de Juliol
Emis.: Divendres 08-07-16 a les 10h
Cuinetes
Divendres, 01 de Juliol
Emis.: Divendres 01-07-16 a les 10h
Cuinetes
Dijous, 23 de Juny
Emis.: Divendres 24-06-16 a les 10h
Cuinetes
Dijous, 09 de Juny
Emis.: Divendres 10-06-16 a les 10h
Cuinetes
Dijous, 02 de Juny
Emis.: Divendres 03-06-16 a les 10h
Cuinetes
Dijous, 26 de Maig
Emis.: Divendres 27-05-16 a les 10h
Cuinetes
Dijous, 19 de Maig
Emis.: Divendres 20-05-16 a les 10h
Cuinetes
Divendres, 13 de Maig
Emis.: Divendres 13-05-16 a les 10h
Cuinetes
Dijous, 28 d'Abril
Emis.: Divendres 29-04-16 a les 10h
Cuinetes
Dijous, 21 d'Abril
Les propostes dels oients han estat les protagonistes del Cuinetes d’aquesta setmana amb el xef Fermí Puig.
Cuinetes
Dijous, 31 de Març
A Catalunya tenim comarques amb riquesa d’aquest producte. El xef Fermí Puig n’ha repassat algunes i la periodista gastronòmica Cristina Jolonch ha explicat on podem menjar bons pèsols. Ofegats o saltejats, els pèsols estan per llepar-nos els...
Cuinetes
Dijous, 17 de Març
Amb el xef Fermí Puig i la periodista gastronòmica Cristina Jolonch hem repassat receptes de bacallà. La Setmana Santa accentua el consum d’aquest peix. La creativitat per cuinar-lo conviu amb les propostes més tradicionals.
Cuinetes
Divendres, 11 de Març
Emis.: Divendres 11-03-16 a les 10h
Cuinetes
Dijous, 25 de Febrer
No és un plat apte per a tothom. De fet, per la seva naturalesa, l’anguila genera per segons qui força angúnia tant en cru com al plat. El xef Fermí Puig ens ha explicat com la podem cuinar i la Cristina Jolonch ens ha recomenat restaurants del...
Cuinetes
Dijous, 18 de Febrer
És una de les trobades de cap de setmana que més es planifica aquests dies. La Cristina Jolonch ens ha recomenat tot de restaurants. Calçots a banda, la ceba és una gran companya de viatge a la cuina com ens ha comentat el xef Fermí Puig.
Cuinetes
Dijous, 11 de Febrer
Emis.: Divendres 12-02-16 a les 10h
Cuinetes
Dijous, 04 de Febrer
Al "Cuinetes" d'aquesta setmana hem posat punt final al capítol de les carxofes, recordant que en una truita, arrebossades o fregides també són èxit segur.
Cuinetes
Dijous, 28 de Gener
La carxofa continua marcant la pauta de l'hivern. Crua, amanida, acompanyant un arròs o fins i tot com a aperitiu. Sempre amb els consells del xef Fermí Puig i dels apunts de la periodista gastronòmica Cristina Jolonch.
Cuinetes
Divendres, 22 de Gener
Emis.: Divendres 22-01-16 a les 10h
Cuinetes
Dijous, 14 de Gener
Emis.: Divendres 15-01-16 a les 10h
Cuinetes
Dijous, 17 de Desembre
Emis.: Divendres 18-12-15 a les 10h
Cuinetes
Dijous, 10 de Desembre
Ara sí que amb les Festes a tocar no s'hi val badar. Per qui vulgui anar al restaurant la Cristina Jolonch ha recomenat on podem menjar rostits. El xef Fermí Puig ha apuntat que podem rostir de tot, des de pollastre, passant per l'ànec o el capó.
Cuinetes
Divendres, 04 de Desembre
Emis.: Divendres 04-12-15 a les 10h
Cuinetes
Divendres, 13 de Novembre
Emis.: Divendres 13-11-15 a les 10h
Cuinetes
Divendres, 06 de Novembre
Emis.: Divendres 06-11-15 a les 10h
Cuinetes
Divendres, 30 d'Octubre
Emis.: Divendres 30-10-15 a les 10h
Cuinetes
Divendres, 23 d'Octubre
Emis.: Divendres 23-10-15 a les 10h
Cuinetes
Divendres, 16 d'Octubre
Emis.: Divendres 16-10-15 a les 10h
Cuinetes
Dijous, 01 d'Octubre
No podem menjar canelons de carn sense beixamel. Però… amb tomàquet o sense? Quins ingredients no hi poden faltar? Com evitem que ens quedi amb grumolls? La podem congelar? En prenem nota amb els consells del xef Fermí Puig i les propotes de la...
Cuinetes
Dijous, 24 de Setembre
Catalunya és una terra molt rica a nivell gastronòmic i si en alguna cosa hi tenim la mà trencada és a l'hora de fer els canelons. Ho hem comentat amb el nostre xef Fermí Puig i amb la periodista Cristina Jolonch.
Cuinetes
Divendres, 18 de Setembre
Emis.: Divendres 18-09-15 a les 10h
Cuinetes
Dijous, 10 de Setembre
Des d'aquest divendres, al "Cuinetes" del Fermí Puig s'hi afegeix la periodista de La Vanguardia Cristina Jolonch. Hem parlat de restaurants de mercat. Tot seguit trobareu la llista de recomanacions.
Alguns dels que ens ha recomanat la Cristina...
Cuinetes
Dimecres, 15 de Juliol
Emis.: Dimecres 15-07-15 a les 10h
Cuinetes
Dijous, 09 de Juliol
Els gaspatxos són un clàssic de l’estiu. Però tenen moltes variants: el típic andalús, de fruites on la síndria pren protagonisme… La sopa de meló també té molts adeptes. Una bona aposta és tenir a la cuina una liquadora, que ens...
Cuinetes
Dijous, 02 de Juliol
A l’estiu les ganes de menjar diferent es sumen sovint a les poques ganes de cuinar. La senzillesa i l’originalitat guanyen protagonisme a la cuina. Ho hem comentat amb el xef Fermí Puig que ja ha avançat de què parlarà, per desig del Jordi...
Cuinetes
Dimecres, 24 de Juny
La calor es comença a intensificar aquests dies i a taula busquem plats que ens vinguin de gust però que ens entrin bé. Això sí, que quedi clar que els plats d’estiu no han de ser necessàriament freds. N’hem parlat amb el xef Fermí Puig.
Cuinetes
Dijous, 18 de Juny
Si una cosa té la fruita és que sempre ve de gust. Si a més, la treballem amb gràcia, podem aconseguir uns postres exepcionals. N’hem parlat amb el xef Fermí Puig.
Cuinetes
Divendres, 12 de Juny
Emis.: Divendres 12-06-15 a les 10h
Cuinetes
Divendres, 29 de Maig
Emis.: Divendres 29-05-15 a les 10h
Cuinetes
Dijous, 21 de Maig
Emis.: Divendres 22-05-15 a les 10h
Cuinetes
Dijous, 14 de Maig
07
Amb l'arribada de la calor el xef Fermí Puig ens ha parlat de com podem menjar llegums sense guisos i de forma més fresca. Els empedrats en són un dels molts exemples.
Cuinetes
Dijous, 23 d'Abril
De ben segur que és una frase que hem fet moltes vegades com a proposta per anar a sopar fora. Amb el xef Fermí Puig n’hem parlat com a iniciativa per fer-ho a casa i convertir l’àpat en alguna cosa molt més interessant.
Cuinetes
Dijous, 16 d'Abril
L’oferta d’entrepans és infinita. A la nostra cuina mirem de ser creatius, i si ens fixem en cuines d’altres països la sofisticació converteix l’entrepà en un art culinari. N’hem parlat amb el xef Fermí Puig.
Cuinetes
Divendres, 10 d'Abril
Emis.: Divendres 10-04-15 a les 10h
Cuinetes
Dijous, 26 de Març
Emis.: Divendres 27-03-15 a les 10h
Cuinetes
Divendres, 20 de Març
Al forn, a la marinera, al vapor, amb allioli, farcits, sense closca… Hem rebut nombroses propostes que deixen volar la imaginació a la cuina. Les hem repassat amb el xef Fermí Puig.
Cuinetes
Dijous, 12 de Març
El xef Fermí Puig ens ha parlat de musclos al Cuinetes d’aquesta setmana. Des de la senzillesa d’obrir-los al vapor i servir-los amb un raig d’oli i un polsim de pebre negre, a guisar-los a la cassola o fer-los farcits i de forma més sofisticada.
Cuinetes
Divendres, 06 de Març
Emis.: Divendres 06-03-15 a les 10h
Cuinetes
Divendres, 27 de Febrer
Emis.: Divendres 27-02-15 a les 10h
Cuinetes
Dijous, 19 de Febrer
Amb la Quaresma en marxa el bacallà pren protagonisme. Amb el xef Fermí Puig hem començat a parlar d'aquesta vianda que ens acompanyarà durant les properes setmanes.
Cuinetes
Dijous, 12 de Febrer
Ho ha plantejat el xef Fermí Puig al Cuinetes d’aquesta setmana. Una vianda rebutjada per uns i venerada per altres. S’acostuma a comprar ja cuita i la gràcia està en com la treballis per servir-la a taula. A Catalunya sovint l’acompanyem...
Cuinetes
Divendres, 06 de Febrer
Emis.: Divendres 06-02-15 a les 10h
Cuinetes
Divendres, 30 de Gener
Emis.: Divendres 30-01-15 a les 10h
Cuinetes
Dijous, 22 de Gener
Arrebossades, a la brasa, combinades amb arròs, pèsols... La carxofa té vida pròpia. El nostre xef de capçalera, Fermí Puig, ha ressaltat que és senzilla de fer i que lliga amb molts elements. Això sí, cal triar-la perquè no sigui dura i...
Cuinetes
Divendres, 16 de Gener
Emis.: Divendres 16-01-15 a les 10h
Cuinetes
Dijous, 01 de Gener
Després dels àpats nadalencs on a taula hem tingut un munt de menjar, el xef Fermí Puig ens ha comentat com podem aprofitar la carn, el peix o el pa que ens han sobrat i preparar receptes alternatives.