Cuina

Darrers episodis dels programes de la categoria cuina.

La cuina de Mollet del 6/4/2020 La cuina de Mollet
Dilluns, 06 d'Abril

La cuina de Mollet del 6/4/2020

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Xai Pilota a l'olla
Dilluns, 06 d'Abril

Xai

La cuina de Mollet del 23/3/2020 La cuina de Mollet
Dilluns, 23 de Març

La cuina de Mollet del 23/3/2020

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 18/3/2020 L'anima del vi
Dimecres, 18 de Març

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 18/3/2020

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

La Boqueria fa 180 anys Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 15 de Març

La Boqueria fa 180 anys

Al mercat de la Boqueria, el dia 19 de març, fa 180 anys que s'hi va posar la primera pedra. Un mercat que ha marcat la vida de la capital catalana. Per a aquest aniversari us hem preparat un menú ben especial. Esmorzem amb Nacho Borraz, llibreter a...

Deixa'm tastar (14/03/2020) Deixa'm tastar
Dissabte, 14 de Març

Deixa'm tastar (14/03/2020)

Els dissabtes, a les 13:00, la gastronomía amb Marc Orozco i Xènia Roset de 13:00 a 14:00

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 11/3/2020 L'anima del vi
Dimecres, 11 de Març

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 11/3/2020

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 9/3/2020 La cuina de Mollet
Dilluns, 09 de Març

La cuina de Mollet del 9/3/2020

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Menú especial caníbal pel 8-M: gastronomia és una paraula femenina Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 08 de Març

Menú especial caníbal pel 8-M: gastronomia és una paraula femenina

És una constant que les dones hagin de lluitar per veure reconeguda la feina que fan. En el món del disseny, la fotografia, la pagesia, la gastronomia, la cuina i un llarg etcètera. Un "restaurant caníbal" fet per dones i per a dones, perquè hi...

Deixa'm tastar (07/03/2020) Deixa'm tastar
Dissabte, 07 de Març

Deixa'm tastar (07/03/2020)

Els dissabtes, a les 13:00, la gastronomía amb Marc Orozco i Xènia Roset de 13:00 a 14:00

Faves tendres ofegades Pilota a l'olla
Divendres, 06 de Març

Faves tendres ofegades

El xef Fermí Puig explica una recepta per cuinar mentre es mira un partit de futbol.

Remolatxa Carbó i Puigbert
Diumenge, 01 de Març

Remolatxa

Els envasos de plàstic: una revolució fora de control Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 01 de Març

Els envasos de plàstic: una revolució fora de control

L'ús dels plàstics d'un sol ús té efectes negatius en el medi ambient, però també en la salut humana. Reunim la directora de Rezero, Rosa García, i el doctor Miquel Porta, catedràtic de Salut Pública de la UAB i investigador de l'IMIM, per...

Deixa'm tastar (29/02/2020) Deixa'm tastar
Dissabte, 29 de Febrer

Deixa'm tastar (29/02/2020)

Els dissabtes, a les 13:00, la gastronomía amb Marc Orozco i Xènia Roset de 13:00 a 14:00