Cuina

Darrers episodis dels programes de la categoria cuina.

El te no és aigua bruta. T'expliquem per què! Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 19 de Gener

El te no és aigua bruta. T'expliquem per què!

El te és per a molts un gran desconegut perquè sempre ha viscut a l'ombra del cafè. Però cada vegada és una beguda que sedueix més. Visitem una de les botigues de te amb més tradició de Barcelona, Sans & Sans. I la mestra de te Victoria Bisogno...

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 15/1/2020 L'anima del vi
Dimecres, 15 de Gener

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 15/1/2020

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 13/1/2020 La cuina de Mollet
Dilluns, 13 de Gener

La cuina de Mollet del 13/1/2020

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

El plat saludable de Harvard, bledes i el nou Via Veneto Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 12 de Gener

El plat saludable de Harvard, bledes i el nou Via Veneto

Els Estats Units, país associat per excel·lència al menjar porqueria, curiosament ens ha donat un dels models de referència més importants del món pel que fa a menjar saludable: el plat saludable de la Universitat Harvard, dissenyat per The...

Verdures Carbó i Puigbert
Dissabte, 11 de Gener

Verdures

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 8/1/2020 L'anima del vi
Dimecres, 08 de Gener

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 8/1/2020

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Tres Reis d'Orient, tres cartes i una muntanya de carbó Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 05 de Gener

Tres Reis d'Orient, tres cartes i una muntanya de carbó

Avui tenim una reserva per a tres al restaurant Caníbal. L'han feta amb els sobrenoms de "Gaspar", "Melcior" i "Baltasar", però qui s'amaga darrere de Ses Majestats d'Orient són Jordi Luque, Carme Gasull i Roger Estrada. Ells són els nostres reis...

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 1/1/2020 L'anima del vi
Dimecres, 01 de Gener

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 1/1/2020

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Torró picant: nyap o top? Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 29 de Desembre de 2019

Torró picant: nyap o top?

El xef Artur Martínez tasta un torró picant de la casa Vicens dissenyat pel cuiner Marc Ribas. Serà aquest producte un nyap o bé un producte estrella? Artur Martínez és propietari del restaurant AÜRT, a l'hotel Hilton de Barcelona, que acaba de...

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 25/12/2019 L'anima del vi
Dimecres, 25 de Desembre de 2019

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 25/12/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Com mengen per Nadal a l'Argentina, Palestina, Suècia i el Japó? Un restaurant caníbal a Berlín
Dimecres, 25 de Desembre de 2019

Com mengen per Nadal a l'Argentina, Palestina, Suècia i el Japó?

Com es viu el Nadal a les taules d'arreu del món? Viatgem a l'Argentina amb Samael Fain, copropietari de l'empresa El criollito; a Palestina, de la mà de l'escriptor i dermatòleg Salah Jamal; també visitem el nord d'Europa per descobrir què cuinen...

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 18/12/2019 L'anima del vi
Dimecres, 18 de Desembre de 2019

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 18/12/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 16/12/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 16 de Desembre de 2019

La cuina de Mollet del 16/12/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Galtes Blogs vivants
Diumenge, 15 de Desembre de 2019

Galtes

Quan menjar és un malson: malalties minoritàries que afecten l'alimentació Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 15 de Desembre de 2019

Quan menjar és un malson: malalties minoritàries que afecten l'alimentació

Ens sumem a La Marató de Catalunya Ràdio i TV3, i descobrim dues malalties minoritàries que afecten la manera de menjar dels malalts: la síndrome triple A i el Prader-Willi. Escoltem el testimoni de joves afectats i dels seus familiars i també ens...

Patata Carbó i Puigbert
Diumenge, 08 de Desembre de 2019

Patata

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 4/12/2019 L'anima del vi
Dimecres, 04 de Desembre de 2019

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 4/12/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 2/12/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 02 de Desembre de 2019

La cuina de Mollet del 2/12/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Una classe d'història a través del pa: dels pans plans al pa de pagès Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 01 de Desembre de 2019

Una classe d'història a través del pa: dels pans plans al pa de pagès

La història dels pobles s'explica a través del pa i Antoni Riera Melis, catedràtic emèrit de la Universitat de Barcelona i doctor en Història Medieval, ens l'explica a nosaltres en una visita guiada al Museu Egipci de Barcelona. També anem fins...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 27/11/2019 L'anima del vi
Dimecres, 27 de Novembre de 2019

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 27/11/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Ens mengem els millors cervellets del Fòrum Gastronòmic Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 24 de Novembre de 2019

Ens mengem els millors cervellets del Fòrum Gastronòmic

Aquest any el Fòrum Gastronòmic té com a leitmotiv el lema "Repensar la gastronomia". I això és el que els hem preguntat a 10 personalitats del món de la gastronomia que ens hem trobat passejant pel recinte de la Fira de Barcelona: com...