Cuina

Darrers episodis dels programes de la categoria cuina.

Deixa'm tastar (22/02/2020) Deixa'm tastar
Dissabte, 22 de Febrer

Deixa'm tastar (22/02/2020)

Els dissabtes, a les 13:00, la gastronomía amb Marc Orozco i Xènia Roset de 13:00 a 14:00

Arròs amb galeres i carxofes Pilota a l'olla
Divendres, 21 de Febrer

Arròs amb galeres i carxofes

El xef Fermí Puig explica una recepta per cuinar mentre es mira un partit de futbol.

La decisió més compromesa de la taqueria més popular dels EUA Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 16 de Febrer

La decisió més compromesa de la taqueria més popular dels EUA

Filadèlfia és notícia aquests dies per un petit establiment de tacos: South Philly Barbacoa. La seva mestressa, la cuinera mexicana Cristina Martínez, i el seu marit, Ben Miller, han decidit deixar de servir carn de porc al seu restaurant. El motiu...

Deixa'm tastar (15/02/2020) Deixa'm tastar
Dissabte, 15 de Febrer

Deixa'm tastar (15/02/2020)

Els dissabtes, a les 13:00, la gastronomía amb Marc Orozco i Xènia Roset de 13:00 a 14:00

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 12/2/2020 L'anima del vi
Dimecres, 12 de Febrer

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 12/2/2020

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 10/2/2020 La cuina de Mollet
Dilluns, 10 de Febrer

La cuina de Mollet del 10/2/2020

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Bee Wilson, edulcorants naturals i els estralls del temporal Gloria Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 09 de Febrer

Bee Wilson, edulcorants naturals i els estralls del temporal Gloria

Descobrim la producció llibretera de la historiadora britànica Bee Wilson, especialitzada en gastronomia i alimentació, que explica com es construeixen els gustos i tracta problemes contemporanis controvertits sobre la nostra manera de...

Deixa'm tastar (08/02/2020) Deixa'm tastar
Dissabte, 08 de Febrer

Deixa'm tastar (08/02/2020)

Els dissabtes, a les 13:00, la gastronomía amb Marc Orozco i Xènia Roset de 13:00 a 14:00

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 5/2/2020 L'anima del vi
Dimecres, 05 de Febrer

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 5/2/2020

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Fruites i verdures ecològiques: són més sanes i nutritives? Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 02 de Febrer

Fruites i verdures ecològiques: són més sanes i nutritives?

Per saber els pros i contres de l'agricultura ecològica passegem amb el Ferran Berenguer per un camp de carxofes ecològiques del Prat de Llobregat. També visitem un súper eco amb la catedràtica de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de...

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 29/1/2020 L'anima del vi
Dimecres, 29 de Gener

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 29/1/2020

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 27/1/2020 La cuina de Mollet
Dilluns, 27 de Gener

La cuina de Mollet del 27/1/2020

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Espinacs Carbó i Puigbert
Diumenge, 26 de Gener

Espinacs

El pijama: recuperem unes postres en perill d'extinció Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 26 de Gener

El pijama: recuperem unes postres en perill d'extinció

Quant temps fa que no heu menjat un pijama? Si heu nascut després dels anys 90 potser ni n'heu vist ni n'heu tastat mai cap. En parlem amb el propietari del restaurant 7 Portes, Paco Soler Parellada, que el serveix a la carta des del 1951, i que...

Deixa'm tastar (25/01/2020) Deixa'm tastar
Dissabte, 25 de Gener

Deixa'm tastar (25/01/2020)

Els dissabtes, a les 13:00, la gastronomía amb Marc Orozco i Xènia Roset de 13:00 a 14:00

El te no és aigua bruta. T'expliquem per què! Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 19 de Gener

El te no és aigua bruta. T'expliquem per què!

El te és per a molts un gran desconegut perquè sempre ha viscut a l'ombra del cafè. Però cada vegada és una beguda que sedueix més. Visitem una de les botigues de te amb més tradició de Barcelona, Sans & Sans. I la mestra de te Victoria Bisogno...

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 15/1/2020 L'anima del vi
Dimecres, 15 de Gener

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 15/1/2020

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 13/1/2020 La cuina de Mollet
Dilluns, 13 de Gener

La cuina de Mollet del 13/1/2020

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

El plat saludable de Harvard, bledes i el nou Via Veneto Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 12 de Gener

El plat saludable de Harvard, bledes i el nou Via Veneto

Els Estats Units, país associat per excel·lència al menjar porqueria, curiosament ens ha donat un dels models de referència més importants del món pel que fa a menjar saludable: el plat saludable de la Universitat Harvard, dissenyat per The...

Verdures Carbó i Puigbert
Dissabte, 11 de Gener

Verdures

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 8/1/2020 L'anima del vi
Dimecres, 08 de Gener

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 8/1/2020

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Tres Reis d'Orient, tres cartes i una muntanya de carbó Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 05 de Gener

Tres Reis d'Orient, tres cartes i una muntanya de carbó

Avui tenim una reserva per a tres al restaurant Caníbal. L'han feta amb els sobrenoms de "Gaspar", "Melcior" i "Baltasar", però qui s'amaga darrere de Ses Majestats d'Orient són Jordi Luque, Carme Gasull i Roger Estrada. Ells són els nostres reis...

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 1/1/2020 L'anima del vi
Dimecres, 01 de Gener

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 1/1/2020

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Torró picant: nyap o top? Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 29 de Desembre de 2019

Torró picant: nyap o top?

El xef Artur Martínez tasta un torró picant de la casa Vicens dissenyat pel cuiner Marc Ribas. Serà aquest producte un nyap o bé un producte estrella? Artur Martínez és propietari del restaurant AÜRT, a l'hotel Hilton de Barcelona, que acaba de...

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 25/12/2019 L'anima del vi
Dimecres, 25 de Desembre de 2019

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 25/12/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Com mengen per Nadal a l'Argentina, Palestina, Suècia i el Japó? Un restaurant caníbal a Berlín
Dimecres, 25 de Desembre de 2019

Com mengen per Nadal a l'Argentina, Palestina, Suècia i el Japó?

Com es viu el Nadal a les taules d'arreu del món? Viatgem a l'Argentina amb Samael Fain, copropietari de l'empresa El criollito; a Palestina, de la mà de l'escriptor i dermatòleg Salah Jamal; també visitem el nord d'Europa per descobrir què cuinen...