Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 03 de Juliol
Descobrim dos projectes d'èxit vinculats a l'alimentació i amb projecte social al darrere: La Fageda, a la Garrotxa, i El Rosal, a Tàrrega. Anem a la Fundació La Fageda, que aquest any compleix 40 anys amb el bon propòsit de continuar fent bons...
La fonda
Dimecres, 29 de Juny
A "La fonda" d'avui hem convidat dos gelaters artesans per parlar d'aquest art glaçat. L'Albert Soler de Badalona i en Jordi Guillem en saben un niu, i ens han donat les claus per fer un bon gelat. Al pica-pica, amb en Marc Casabosch, parlem del sol i...
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 26 de Juny
Sabem que l'alimentació és el factor que més influeix en la microbiota intestinal, fins i tot la ciència obre les portes a noves teràpies contra la depressió i l'ansietat basades en la microbiota. Anem al Museu de la Ciència de Barcelona amb...
La fonda
Divendres, 24 de Juny
Hi ha restaurants, i restaurants d'hotel. I en Quim Casellas a l'Hotel Casamar hi fa una alta cuina de territori en un hotel familiar. Amb ell hem parlat de cuina, família i territori. Fem el pica-pica, la Guia Virginias torna a Mallorca, amb la ruta...
La fonda
Dimecres, 22 de Juny
Parlem del projecte Llavora de Ventalló. 360 graus a l'entorn d'una granja de porcs poc convencional. Un projecte de minigranja on s'hi barreja els cereals i farratges del territori, un model agropecuari equilibrat i respectuós amb el medi ambient,...
Parlem de cuina
Dilluns, 20 de Juny
Programa quinzenal de cuina participat per la cuinera, Marina Duñach i Àngels Frías, amb el compte d’instagram: @comerse_lavida podcast recorded with enacast.com
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 19 de Juny
El 80 per cent de l'aigua dolça del Mediterrani es fa servir en l'agricultura. El gran estrès hídric d'aquesta regió no farà sinó exacerbar-se en les properes dècades a causa del canvi climàtic i l'explosió demogràfica. Parlem d'aquest repte...
La fonda
Dimecres, 15 de Juny
En aquesta ocasió ens hem quedat a Barcelona per parlar amb el cuiner Robert Ruiz, que ha canviat els fogons pels fongs i els ferments, i per fer una cuina viva de kombutxas i fermentats diversos. Tenim també un bon arròs, anem a l'hort amb en Marc...
Parlem de cuina
Dilluns, 13 de Juny
Programa quinzenal de cuina participat per la cuinera, Marina Duñach i Àngels Frías, amb el compte d’instagram: @comerse_lavida podcast recorded with enacast.com
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 12 de Juny
Visitem la formatgeria Cal Pujolet de Marganell, a Montserrat, amb la Carme Gasull per veure com fan el mató.També descobrim la història centenària del mercat de pagès de Montserrat, el lloc on cada dia anaven un grup de dones a vendre fruites,...
Pilota a l'olla
Divendres, 10 de Juny
Sopa de tomàquet freda amb alfàbrega
La fonda
Dimecres, 08 de Juny
L'Òscar Broc, gastrònom empedreït i col·laborador de "La tarda" de Catalunya Ràdio ens ha vingut a parlar de la ciència i la física que hi ha entre dos talls de pa. A la "Guia Virginias", Òscar Gómez ens porta la Bodega Pasaje de Barcelona....
La fonda
Dilluns, 06 de Juny
Aquest dilluns de la Segona Pasqua hem anat fins a La taverna del Ciri per parlar amb en Marc dels seus orígens, fins al nou projecte educatiu d'alimentació, un campus per a nens i nenes.
Parlem de cuina
Dilluns, 06 de Juny
Programa quinzenal de cuina participat per la cuinera, Marina Duñach i Àngels Frías, amb el compte d’instagram: @comerse_lavida podcast recorded with enacast.com
Pilota a l'olla
Divendres, 03 de Juny
Garró de porc amb anxoves
La fonda
Dimecres, 01 de Juny
En tots els processos culinaris hi ha ciència. Des d'una melmelada a un núvol que es menja. I en Pere Castells ens fa preguntar-nos molts aspectes del dia a dia. A la Guia Virginias, l'Òscar Gómez ens porta un restaurant de Cerdanyola, el sommelier...
Parlem de cuina
Dilluns, 30 de Maig
Programa quinzenal de cuina participat per la cuinera, Marina Duñach i Àngels Frías, amb el compte d’instagram: @comerse_lavida podcast recorded with enacast.com
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 29 de Maig
Entrem a la cuina de Food Relations, un projecte europeu que fa servir el menjar i la cuina com a eina d'inclusió i contacte entre persones de diferents cultures. El programa va néixer el 2018 i ja ha arribat a 4 ciutats europees, entre les quals hi...
La fonda
Dimecres, 25 de Maig
Hem anat fins a La Magrana Vallesana, una cooperativa de consum de Granollers, per trobar-nos amb en Gustavo Duch, coordinador de la revista Soberanía Alimentaria, per parlar de la investigació del mapatge que han elaborat sobre el preu i el valor...
La Cuina
Dimarts, 24 de Maig
Amb les propostes gastronòmiques del Daniel Colilles podcast recorded with enacast.com
Parlem de cuina
Dilluns, 23 de Maig
Programa quinzenal de cuina participat per la cuinera, Marina Duñach i Àngels Frías, amb el compte d’instagram: @comerse_lavida podcast recorded with enacast.com
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 22 de Maig
La primavera és la millor època de l'any per menjar tonyina vermella. Expliquem com evitar el frau, quines parts són més econòmiques i algunes receptes per gaudir-la al màxim. També intentarem entendre com un peix que va estar en perill fa...
Pilota a l'olla
Divendres, 20 de Maig
Peus de cabrit amb pèsols
La fonda
Dimecres, 18 de Maig
Què us agrada més? La pastisseria tradicional o la pastisseria d'avantguarda? I per què hem de triar entre l'una o l'altra quan podem assaborir-les dues? Això ho sap aprofitar molt bé en Jordi Ferré, pastisser de cinquena generació de la...
Parlem de cuina
Dilluns, 16 de Maig
Programa quinzenal de cuina participat per la cuinera, Marina Duñach i Àngels Frías, amb el compte d’instagram: @comerse_lavida podcast recorded with enacast.com
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 15 de Maig
Juli Soler va arribar a elBulli l'any 1981 i va fitxar un Ferran Adrià que acabava de fer el servei militar. Amb ell va propiciar una revolució mundial a la cuina, però també fora de la cuina, a la sala, fent el que la Nouvelle Cuisine no es va...
La fonda
Dimecres, 11 de Maig
A "La fonda" d'avui l'Òscar Gómez ens porta un restaurant de Santa Coloma de Farners, anem de ruta formatgera a Tona i parlem de la Fira Làctium. Tastem un nou vi i fem massa mare amb en Jordi Morera, el guru del pa.
La Cuina
Dimarts, 10 de Maig
Amb les propostes gastronòmiques del Daniel Colilles podcast recorded with enacast.com
Parlem de cuina
Dilluns, 09 de Maig
Programa quinzenal de cuina participat per la cuinera, Marina Duñach i Àngels Frías, amb el compte d’instagram: @comerse_lavida podcast recorded with enacast.com
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 08 de Maig
Fem un esmorzar de forquilla a la Fonda Europa, a Granollers, amb dos dels nostres col·laboradors: el cuiner italià Nicola Poltronieri i la sommelier Clara Antúnez. Sobre la taula: xató, capipota, truita de samfaina, mandonguilles amb sípia¿ i un...
Pilota a l'olla
Divendres, 06 de Maig
Cuscús de verdures amb Ramon Bartolí
La fonda
Dimecres, 04 de Maig
Fem la volta a Catalunya. Amb l'Òscar Gómez, el nostre gastrònom de confiança, anem fins a Reus per posar un nou restaurant a la Guia Virginias. En Marc Casabosch ens parla des del seu hort de les males herbes. Pugem fins a Adrall per parlar de...
La Cuina
Dimarts, 03 de Maig
Amb les propostes gastronòmiques del Daniel Colilles podcast recorded with enacast.com
Parlem de cuina
Dilluns, 02 de Maig
Programa quinzenal de cuina participat per la cuinera, Marina Duñach i Àngels Frías, amb el compte d’instagram: @comerse_lavida podcast recorded with enacast.com
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 01 de Maig
Cada vegada els restauradors tenen més problemes per trobar personal que vulgui treballar en el seu bar o restaurant. Al restaurant caníbal hem volgut escoltar diferents veus per saber que s'ha fet malament i per on passen les solucions: Oriol Ivern,...
Pilota a l'olla
Divendres, 29 d'Abril
Pollastre amb múrgoles a la crema