Cuina

Els millors podcasts de cuina en català.

Darrers episodis dels podcasts en català de la categoria cuina.

Parlem de cuina del 27/11/2023 Parlem de cuina
Dilluns, 27 de Novembre

Parlem de cuina del 27/11/2023

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

Oli d'oliva verge extra: ni el preu és just ni els productors s'han enriquit Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 26 de Novembre

Oli d'oliva verge extra: ni el preu és just ni els productors s'han enriquit

Anem a collir olives en un camp a la Selva del Camp, al Baix Camp, amb Agustí Romero, coordinador de l'equip d'olivicultura de l'IRTA, l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries, i amb Antoni Galceran, pagès de la Palma d'Ebre i responsable...

La gestió dels boscos i la gastronomia La fonda
Dimecres, 22 de Novembre

La gestió dels boscos i la gastronomia

Fer una bona gestió dels boscos necessita la implicació de moltes persones. La propietat pública o privada, la pagesia, empreses de transformació de fusta i també els consumidors, com ara les persones que volen gaudir d'un espai per anar a...

Parlem de cuina del 20/11/2023 Parlem de cuina
Dilluns, 20 de Novembre

Parlem de cuina del 20/11/2023

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

Carbasses Carbó i Puigbert
Diumenge, 19 de Novembre

Carbasses

Carbasses

Dones del món rural: d'invisibilitzades a motor de canvi Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 19 de Novembre

Dones del món rural: d'invisibilitzades a motor de canvi

Assistim al primer Congrés de l'Associació de les Dones del Món Rural, una trobada pionera en què pageses, ramaderes i pescadores es reivindiquen com a motor de canvi del sector primari. Parlem amb Rosa Domènech, viticultora i presidenta de...

La cuina de cada dia La fonda
Dimecres, 15 de Novembre

La cuina de cada dia

Una fonda post-Gastronomic Forum Barcelona on hem conegut projectes interessants i productes per tenir en compte. Parlem d'aigua de mar, d'un paté amb malvasia de Sitges, de pèsols del Maresme al novembre, de la girella, d'un brou funcional, d'un...

Parlem de cuina del 13/11/2023 Parlem de cuina
Dilluns, 13 de Novembre

Parlem de cuina del 13/11/2023

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

El 15M de la gastronomia, cuineres sense restaurant i xurros de boniato Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 12 de Novembre

El 15M de la gastronomia, cuineres sense restaurant i xurros de boniato

Visitem el Gastronòmic Forum Barcelona, que celebra l'edició més gran de tota la seva història. Allà, parlem sobre gastronomia expandida amb el sociòleg basc Iñaki Martínez de Albéniz. Martín Andrés Comamala, escollit millor cuiner 2023 i...

Conill escabetxat Pilota a l'olla
Divendres, 10 de Novembre

Conill escabetxat

La recepta del xef Fermí Puig.

Lleida, pagesia i alimentació La fonda
Dimecres, 08 de Novembre

Lleida, pagesia i alimentació

Anem fins a Lleida on hi trobem Carmel Mòdol, secretari d'Alimentació del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural per parlar dels productes de Lleida i de les noves incorporacions agràries com una nova varietat de pomes que...

Parlem de cuina del 6/11/2023 Parlem de cuina
Dilluns, 06 de Novembre

Parlem de cuina del 6/11/2023

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

Moniatos Carbó i Puigbert
Diumenge, 05 de Novembre

Moniatos

Moniatos

Gastronomia d'Andorra més enllà del formatge de bola i el Toblerone Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 05 de Novembre

Gastronomia d'Andorra més enllà del formatge de bola i el Toblerone

Anem Ordino, aprofitant la 31 edició de la Mostra Gastronòmica d'Andorra, per descobrir una cuina d'alta muntanya i quilòmetre zero molt singular, amb influències de la cuina catalana i francesa. En parlem amb Eva Choy, cònsol menor d'Ordino, i...

Les cabres catalanes d'en Sergi i l'imma a Begudà La fonda
Dimecres, 01 de Novembre

Les cabres catalanes d'en Sergi i l'imma a Begudà

En Sergi Arimany Pruenca és bomber i l'Imma Puigcorbé, veterinària. Tots dos, quan acaben les seves jornades, en comencen una altra, la pagesia. A Begudà hi tenen un ramat de vaques de pastura i un altra de cabres catalanes. Aquesta és la seva...

Marina Vilalta, una vida a les muntanyes La fonda
Dimecres, 01 de Novembre

Marina Vilalta, una vida a les muntanyes

Un dia de Tots Sants amb una fonda ben especial. Anem fins a Bruguera per conèixer la pastora més antiga de Catalunya, juntament amb l'Abraham Orriols, que ha escrit el llibre sobre les seves vivències. Amb la Marina i l'Oriol parlem de com s'ho fa...

Parlem de cuina del 30/10/2023 Parlem de cuina
Dilluns, 30 d'Octubre

Parlem de cuina del 30/10/2023

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

Castanyes Carbó i Puigbert
Diumenge, 29 d'Octubre

Castanyes

Castanyes

Peixos de la cuina catalana La fonda
Dimecres, 25 d'Octubre

Peixos de la cuina catalana

Una fonda de primer, segon i postres. Comencem amb la pagesa Maria Costa, de Dones del Món Rural, que ens parla d'un congrés de pagesia que se celebra a Món Sant Benet. De congrés en congrés perquè en Pep Palau ens porta les últimes tendències...

Parlem de cuina del 23/10/2023 Parlem de cuina
Dilluns, 23 d'Octubre

Parlem de cuina del 23/10/2023

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

Panellets Carbó i Puigbert
Diumenge, 22 d'Octubre

Panellets

Panellets

Vázquez Montalbán, l'home que va democratitzar el plaer de la bona taula Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 22 d'Octubre

Vázquez Montalbán, l'home que va democratitzar el plaer de la bona taula

Reivindiquem i recordem el periodista i gastrònom Manuel Vázquez Montalbán quan es compleixen 20 anys de la seva mort. Escoltem la seva veu i també la periodista Cristina Jolonch, que el coneixia molt bé; Toni Massanés, gran defensor de la seva...

Les nous crespianes La fonda
Dimecres, 18 d'Octubre

Les nous crespianes

El Pla de l'Estany és país de nous. Fa una bona colla d'anys, el pare d'en Pere Ordis va tenir la visió d'un Crespià ple de noguers. Per això va començar a triar varietats de noguers que fessin unes nous de bona qualitat i de bona mida. Fa més...

Parlem de cuina del 16/10/2023 Parlem de cuina
Dilluns, 16 d'Octubre

Parlem de cuina del 16/10/2023

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

D'El Racó d'en Binu a les vinyes de pissarra La fonda
Dijous, 12 d'Octubre

D'El Racó d'en Binu a les vinyes de pissarra

Us oferim un "Pica-pica" que no voldreu segon plat. Comencem parlant del documental de La Manchester sobre El Racó d'en Binu, el restaurant d'Argentona d'en Francesc i la Francina que va tenir dues estrelles Michelin i que ja fa més de 50 anys que es...

Parlem de cuina del 9/10/2023 Parlem de cuina
Dilluns, 09 d'Octubre

Parlem de cuina del 9/10/2023

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

Escaldums Pilota a l'olla
Divendres, 06 d'Octubre

Escaldums

La recepta del xef Fermí Puig

Els bolets de la Fina de Montmajor La fonda
Dimecres, 04 d'Octubre

Els bolets de la Fina de Montmajor

Es comencen a trobar els primers bolets de la temporada de tardor a Catalunya, tot i que no sembla que hagi de ser un gran any boletaire. On no n'hi faltaran és al Museu de l'Art del Bolet al poble de Montmajor, on Josefina Vilajosana, que ha rebut la...

Parlem de cuina del 2/10/2023 Parlem de cuina
Dilluns, 02 d'Octubre

Parlem de cuina del 2/10/2023

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

Raïm Carbó i Puigbert
Diumenge, 01 d'Octubre

Raïm

Raïm

Si veus ciclistes a la porta d'una cafeteria vol dir que el cafè és bo Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 01 d'Octubre

Si veus ciclistes a la porta d'una cafeteria vol dir que el cafè és bo

El mon del ciclisme està directament relacionat amb el cafè d'especialitat. Per què? Ens ho explica Tomi Misser, una llegenda del ciclisme de muntanya. També visitem Café de Finca, pioners a introduir a Espanya el cafè d'especialitat. El seu...

Ranxos i suquets La fonda
Dimecres, 27 de Setembre

Ranxos i suquets

L'historiador i escriptor Jaume Fàbrega s'ha passat 40 anys parlant amb pescadors de tota la Mediterrània i ha elaborat el llibre "Ranxos i xefles", d'Úrsula Llibres. Amb l'Òscar Gómez anem fins al barri gòtic per posar un nou restaurant a la...

Parlem de cuina del 25/9/2023 Parlem de cuina
Dilluns, 25 de Setembre

Parlem de cuina del 25/9/2023

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

7 Portes: el restaurant on va néixer el Cobi i el pijama Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 24 de Setembre

7 Portes: el restaurant on va néixer el Cobi i el pijama

Celebrem la Mercè des d'un local que és essència barcelonina: el 7 Portes, un restaurant amb més de 185 anys d'història. Hi passegem per la sala i la cuina d'aquest restaurant emblemàtic amb el seu propietari, Paco Solé Parellada, els...

La cuina a baixa temperatura d'en Salvador Brugués La fonda
Dimecres, 20 de Setembre

La cuina a baixa temperatura d'en Salvador Brugués

Una fonda de reflexió culinària entre la tradició i l'avantguarda. Anem fins a Sant Hilari Sacalm, al taller de cuina del mestre de mestres de la cuina catalana, Salvador Brugués, per parlar de la cuina a baixa temperatura, des de les cassoles fins...

Disfrutar: l'ou ferrat com no l'has menjat mai Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 17 de Setembre

Disfrutar: l'ou ferrat com no l'has menjat mai

Entrem a la cuina del Disfrutar, dirigit pels cuiners Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch, que acaba de rebre el Premi Nacional de Gastronomia de la Reial Acadèmia Espanyola de Gastronomia. Parlem amb Oriol Castro mentre dirigeix el servei...

Tots al Blitz! S07E03 - Ai, Rodgers! Un restaurant caníbal a Berlín
Dijous, 14 de Setembre

Tots al Blitz! S07E03 - Ai, Rodgers!

Avui analitzem la setmana 1 de competició, destacant els aspectes que ens semblen més interessants i repassant la jornada sencera amb l'habitual "Roda de partits". Tanquem repassant el Pick'em, com sempre.

El somni xocolater de Víctor Ceano Savall al Vietnam La fonda
Dimecres, 13 de Setembre

El somni xocolater de Víctor Ceano Savall al Vietnam

En Víctor va néixer gairebé entre pastissos i xocolata i ara, amb 28 anys, està fent xocolata al Vietnam. Amb ell passegem i parlem de xocolata i pastisseria catalana. Amb l'Òscar Gómez anem a un restaurant de Sant Andreu i també tenim el tuit...

La cuina catalana i els col·lectius de cuina La fonda
Dilluns, 11 de Setembre

La cuina catalana i els col·lectius de cuina

La cultura d'un país es manifesta per diferents vies de comunicació culturals. Des de la seva història, la seva llengua, el seu art, les seves tradicions, les seves arrels, però també a través de la seva alimentació i la seva cuina. Per això,...