Cuina

Darrers episodis dels programes de la categoria cuina.

Et desvelem els beneficis imbatibles de la llet de vaca! Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 28 de Març

Et desvelem els beneficis imbatibles de la llet de vaca!

Consumiu llet de vaca habitualment? O sou dels que us heu passat a les begudes vegetals de civada o soja? Una de cada 10 persones té intolerància a la lactosa, i cada vegada en prenem menys, de llet. És realment imprescindible beure llet de vaca?...

La cuina de Mollet del 22/3/2021 La cuina de Mollet
Dilluns, 22 de Març

La cuina de Mollet del 22/3/2021

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

La dona pagesa fa 40 anys i ara, què ha canviat? Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 14 de Març

La dona pagesa fa 40 anys i ara, què ha canviat?

Les dones del sector agroalimentari cobren un 23,19% menys que els homes. Malgrat la bretxa salarial, elles representen un 40% del total de treballadors. El sector continua masculinitzat, però sí que s'observen canvis. Parlem de pagesia en clau...

La cuina de Mollet del 8/3/2021 La cuina de Mollet
Dilluns, 08 de Març

La cuina de Mollet del 8/3/2021

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Carxofes Carbó i Puigbert
Diumenge, 28 de Febrer

Carxofes

Carxofes

Un vi car et resultarà més bo, sempre que sàpigues que és car! Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 28 de Febrer

Un vi car et resultarà més bo, sempre que sàpigues que és car!

Ferran Centelles és un dels millors sommeliers del nostre país. Si li haguéssim de posar un afegitó al seu nom diríem que és "el sommelier del Bulli", on va treballar del 2000 al 2011. El mateix Ferran Adrià ha dit d'ell que és una de les...

La cuina de Mollet del 22/2/2021 La cuina de Mollet
Dilluns, 22 de Febrer

La cuina de Mollet del 22/2/2021

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

El miracle que cada dia hi hagi menjar per a tothom en una ciutat Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 21 de Febrer

El miracle que cada dia hi hagi menjar per a tothom en una ciutat

No t'has preguntat mai com arriba el menjar a les grans ciutats. Els tomàquets, les pomes, els peixos, les carns o les conserves arriben cada dia a les botigues per alimentar els afamats habitants d'una ciutat. Doncs això és el que explica...

La cuina de Mollet del 8/2/2021 La cuina de Mollet
Dilluns, 08 de Febrer

La cuina de Mollet del 8/2/2021

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

El Porro Carbó i Puigbert
Diumenge, 07 de Febrer

El Porro

El Porro

La cuina de Mollet del 25/1/2021 La cuina de Mollet
Dilluns, 25 de Gener

La cuina de Mollet del 25/1/2021

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Les sèries que et faran venir ganes de menjar Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 24 de Gener

Les sèries que et faran venir ganes de menjar

Amb el periodista Òscar Broc, us descobrim les sèries i documentals sobre gastronomia més apetitosos. Ara que fa fred i que el millor que podem fer, confinats o sense confinar, és estar a casa, us proposem les que per nosaltres són les millors...

La cuina de Mollet del 11/1/2021 La cuina de Mollet
Dilluns, 11 de Gener

La cuina de Mollet del 11/1/2021

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Estimades Reines d'Orient, porteu-nos bon menjar per aquest 2021 Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 03 de Gener

Estimades Reines d'Orient, porteu-nos bon menjar per aquest 2021

Tres convidades molt especials han fet reserva al nostre humil restaurant. Aquests dies tenen moltíssima feina, tot i així han decidit fer parada i fonda amb nosaltres per agafar forces. Són les tres Reines d'Orient: Rosa Molinero, Cristina...

Neules, l'invent català que hauria ser patrimoni universal Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 27 de Desembre de 2020

Neules, l'invent català que hauria ser patrimoni universal

Són unes festes nadalenques estranyes, però hi ha tradicions que no poden faltar: les neules i el cava/vins escumosos. El nostre gurmet rodamons, Jordi Luque, porta a la taula del caníbal un convidat molt especial, Jordi Rodellas, de la pastisseria...