Cuina

Darrers episodis dels programes de la categoria cuina.

Bolets Carbó i Puigbert
Diumenge, 10 de Novembre

Bolets

Bolets Blogs vivants
Diumenge, 10 de Novembre

Bolets

El menjar de les dues alemanyes separades pel mur, avellanes i vi de guarda Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 10 de Novembre

El menjar de les dues alemanyes separades pel mur, avellanes i vi de guarda

Durant prop de 40 anys Alemanya es va dividir per una frontera física que va afectar, i molt, la manera de cuinar i també l'alimentació dels berlinesos de l'est i de l'oest. Quin gust tenia la RDA abans de la caiguda del mur de Berlín? Quina olor...

La cuina de Mollet del 4/11/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 04 de Novembre

La cuina de Mollet del 4/11/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Najat Kaanache, la cuinera bascomarroquina que no cuina ni tagín ni cuscús Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 03 de Novembre

Najat Kaanache, la cuinera bascomarroquina que no cuina ni tagín ni cuscús

Najat Kaanache, una de les 4 dones més influents de l'Àfrica, s'asseu a la taula del Restaurant Caníbal per parlar-nos de cuina marroquina, de dones que lideren, del paper de l'agricultura i dels pagesos. Té l'enorme mèrit de posar en valor la...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 30/10/2019 L'anima del vi
Dimecres, 30 d'Octubre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 30/10/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Cervesa sense alcohol, moniatos i tràfic d'angules Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 27 d'Octubre

Cervesa sense alcohol, moniatos i tràfic d'angules

La visió tradicional de la cervesa sense alcohol és la d'un producte dolent i barat que consumeix la gent que no pot beure una altra cervesa. Per què històricament hem associat aquesta beguda amb problemes de salut? És possible fer una millor...

La cuina de Mollet del 21/10/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 21 d'Octubre

La cuina de Mollet del 21/10/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 9/10/2019 L'anima del vi
Dimecres, 09 d'Octubre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 9/10/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 7/10/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 07 d'Octubre

La cuina de Mollet del 7/10/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Qui va ser el beneit que va fregir la primera patata? Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 06 d'Octubre

Qui va ser el beneit que va fregir la primera patata?

Amb l'escriptor i periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós busquem els 10 plats estel·lars de la gastronomia universal. Les patates fregides -o patates rosses- encapçalen la llista; les trobem en plats icònics europeus com ara els...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 2/10/2019 L'anima del vi
Dimecres, 02 d'Octubre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 2/10/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Quin és l'origen dels fideus? Deixa'm tastar
Dimarts, 01 d'Octubre

Quin és l'origen dels fideus?

I el cuiner Joan Gurguí de La Bikineria ens prepara una recepta amb producte de caça

Beveu en porró, si en sabeu, i mengeu carbassa, que ara toca! Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 29 de Setembre

Beveu en porró, si en sabeu, i mengeu carbassa, que ara toca!

Amb la sommelier i nutricionista Clara Antúnez, amb qui parlem de les coses del beure, ens centrem en el continent i no en el contingut; parem atenció a un objecte amb clares connotacions fàl·liques que ha estat representat en moltes obres de...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 25/9/2019 L'anima del vi
Dimecres, 25 de Setembre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 25/9/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet 23/09/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 23 de Setembre

La cuina de Mollet 23/09/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Llet i carn: reduir-ne el consum salvarà el planeta?  Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 22 de Setembre

Llet i carn: reduir-ne el consum salvarà el planeta?

Salvar el planeta passa per deixar de menjar carn? L'hi preguntem a Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, arran de l'informe publicat per l'ONU (concretament pel grup intergovernamental d'experts sobre canvi climàtic) on diu que per...