Mengem - Diari ARA

Cuina

El canal de cuina del Diari ARA.

RSS feed

Panellets de pinyons Mengem - Diari ARA
Dimecres, 30 d'Octubre

Panellets de pinyons

El pastisser Ken Ochiai proposa fer a casa els panellets més tradicionals, els de pinyons, tal com els elabora a la pastisseria Takashi Ochiai, a Barcelona. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te...

Amanida d'escalivada Mengem - Diari ARA
Diumenge, 20 d'Octubre

Amanida d'escalivada

La Cuina d'en Garriga, amb restaurants als carrers Consell de Cent i Enric Granados de Barcelona, aposta pels productes de proximitat cuinats amb les receptes més saboroses. · Visita el canal de Youtube de l'ARA:...

Hummus de pèsols Mengem - Diari ARA
Dilluns, 14 d'Octubre

Hummus de pèsols

La Cuina d'en Garriga, amb restaurants als carrers Consell de Cent i Enric Granados de Barcelona, aposta pels productes de proximitat cuinats amb les receptes més saboroses. · Visita el canal de Youtube de l'ARA:...

Raves i coliflor envinagrats Mengem - Diari ARA
Diumenge, 06 d'Octubre

Raves i coliflor envinagrats

La Cuina d'en Garriga, amb restaurants al carrer de Consell de Cent i a Enric Granados de Barcelona, aposta pels productes de proximitat, cuinats amb les receptes més saboroses. · Visita el canal de Youtube de l'ARA:...

Arròs negre de sípia Mengem - Diari ARA
Diumenge, 29 de Setembre

Arròs negre de sípia

Carlota Claver és la cuinera del restaurant La Gormanda, a Barcelona, on cuina productes de temporada amb receptes a foc lent basades en el receptari tradicional. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara ·...

Pa de pessic de xocolata blanca Mengem - Diari ARA
Diumenge, 22 de Setembre

Pa de pessic de xocolata blanca

Carlota Claver és la cuinera del restaurant La Gormanda, a Barcelona, on cuina productes de temporada amb receptes a foc lent basades en el receptari tradicional. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara ·...

Rossinyols a la papillota amb morro de porc Duroc Mengem - Diari ARA
Dilluns, 16 de Setembre

Rossinyols a la papillota amb morro de porc Duroc

Toni Simôes és el xef del restaurant La Taverna del Clínic, que destaca per la qualitat del producte. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID ·...

‘Rigatoni’ farcits de verdures amb moll Mengem - Diari ARA
Dijous, 05 de Setembre

‘Rigatoni’ farcits de verdures amb moll

Toni Simoe és el xef del restaurant La Taverna del Clínic, que destaca per la qualitat del producte. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID ·...

Sandvitx de mousse de xocolata gelada Mengem - Diari ARA
Dimarts, 20 d'Agost

Sandvitx de mousse de xocolata gelada

El pastisser de l’escola Hofmann Miquel Guarro aposta per menjar xocolata a l’estiu. Per això fa una proposta llaminer, en què el cacau fred és protagonista. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara ·...

Gamba amb síndria, meló i alvocat Mengem - Diari ARA
Diumenge, 18 d'Agost

Gamba amb síndria, meló i alvocat

El cuiner Jordi Esteve, del restaurant Nectari, és un defensor del producte de proximitat. La gamba del Mediterrani és un dels ingredients estrella de la seva carta. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara ·...

Batut de xocolata i gerds en dos temps Mengem - Diari ARA
Diumenge, 18 d'Agost

Batut de xocolata i gerds en dos temps

El pastisser de l’escola Hofmann Miquel Guarro aposta per menjar xocolata a l’estiu. Per això fa dues propostes llamineres en què el cacau fred és el protagonista. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara ·...

Tàrtar de gambes amb hummus, cireres i patata Mengem - Diari ARA
Diumenge, 11 d'Agost

Tàrtar de gambes amb hummus, cireres i patata

El cuiner Jordi Esteve, del restaurant Nectari, és un defensor del producte de proximitat. La gamba del Mediterrani és un dels ingredients estrella de la seva carta. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara ·...

Coca de recapte vegetal Mengem - Diari ARA
Diumenge, 28 de Juliol

Coca de recapte vegetal

El cuiner Sergi del Meià, del restaurant homònim al carrer d’Aribau de Barcelona, és un defensor dels esmorzars de forquilla, cullera i ganivet. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal...

Picada de xai amb fruites Mengem - Diari ARA
Diumenge, 28 de Juliol

Picada de xai amb fruites

El cuiner Sergi del Meià, del restaurant homònim al carrer d’Aribau de Barcelona, és un defensor dels esmorzars de forquilla, cullera i ganivet. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal...

Crema de llima amb fruita vermella i suc de maduixa Mengem - Diari ARA
Diumenge, 14 de Juliol

Crema de llima amb fruita vermella i suc de maduixa

El pastisser Eric Ortuño codirigeix la nova escola de pastisseria L’Atelier, situada al carrer de Viladomat de Barcelona. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA:...

Califòrnia 'rolls' Mengem - Diari ARA
Dissabte, 06 de Juliol

Califòrnia 'rolls'

Fabiola Lairet és la cuinera dels restaurants de Barcelona de cuina japonesa Robata, Monster Sushi Restaurant i també del nou establiment de menjar per emportar Monster Sushi Delivery, on prepara tots els plats de la carta dels restaurants per menjar...

Sopa de miso Mengem - Diari ARA
Dimecres, 03 de Juliol

Sopa de miso

Fabiola Lairet és la cuinera dels restaurants de Barcelona de cuina japonesa Robata, Monster Sushi Restaurant i també del nou establiment de menjar per emportar Monster Sushi Delivery, on prepara tots els plats de la carta dels restaurants per menjar...

Coca de Sant Joan (versió salada) Mengem - Diari ARA
Dimarts, 18 de Juny

Coca de Sant Joan (versió salada)

El pastisser Eric Ortuño codirigeix la nova escola de pastisseria L’Atelier, situada al carrer de Viladomat de Barcelona. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA:...

Ploma ibèrica Mengem - Diari ARA
Diumenge, 16 de Juny

Ploma ibèrica

El Restaurant 3 Lucas, situat al carrer Jerusalem de Barcelona, està especialitzat en la cuina de la carn d’alta gamma, cuita al carbó i madurada en una cambra especialitzada. A la carta destaquen les carns procedents de Girona, de Xile (wayú) i...

Fricandó Mengem - Diari ARA
Diumenge, 09 de Juny

Fricandó

Al restaurant Alkímia, situat al primer pis de la Fàbrica Moritz, el xef Jordi Vilà aposta per les receptes tradicionals, en què el mestratge de la cocció dels productes de proximitat és clau. · Visita el canal de Youtube de l'ARA:...

Lluç a l'estil Santurtzi Mengem - Diari ARA
Diumenge, 02 de Juny

Lluç a l'estil Santurtzi

El Restaurant 3 Lucas, situat al carrer Jerusalem de Barcelona, està especialitzat en la cuina de la carn d’alta gamma, cuita al carbó i madurada en una cambra especialitzada. A la carta destaquen les carns procedents de Girona, de Xile (wayú) i...

Bombons xocowhats Mengem - Diari ARA
Dimarts, 21 de Maig

Bombons xocowhats

· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID · Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/ · Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq ·...

Macarrons amb rostit Mengem - Diari ARA
Diumenge, 19 de Maig

Macarrons amb rostit

Al restaurant Alkímia, situat al primer pis de la Fàbrica Moritz, el xef Jordi Vilà aposta per les receptes tradicionals, en què el mestratge de la cocció dels productes de proximitat és clau. · Visita el canal de Youtube de l'ARA:...

Fem bunyols d'espàrrecs Mengem - Diari ARA
Diumenge, 12 de Maig

Fem bunyols d'espàrrecs

El Restaurant 3 Lucas, situat al carrer Jerusalem de Barcelona, està especialitzat en la cuina de la carn d’alta gamma, cuita al carbó i madurada en una cambra especialitzada. A la carta destaquen les carns procedents de Girona, de Xile (wayú) i...

Crema de pinyons Mengem - Diari ARA
Diumenge, 05 de Maig

Crema de pinyons

El restaurant Línia, dins de l’Hotel Almanac Barcelona, es defineix com una braseria mediterrània al centre de la Ciutat Comtal, en què destaquen els arrossos i els plats elaborats amb productes de proximitat i de temporada. Al capdavant de la...

Costelles de vedella amb crema de moniato Mengem - Diari ARA
Dijous, 02 de Maig

Costelles de vedella amb crema de moniato

El restaurant Línia, dins de l’Hotel Almanac Barcelona, es defineix com una braseria mediterrània al centre de la Ciutat Comtal, en què destaquen els arrossos i els plats elaborats amb productes de proximitat i de temporada. · Visita el canal de...

Arròs d'ibèrics Mengem - Diari ARA
Dilluns, 22 d'Abril

Arròs d'ibèrics

El restaurant Línia, dins de l’Hotel Almanac Barcelona, es defineix com una braseria mediterrània al centre de la Ciutat Comtal, en què destaquen els arrossos i els plats elaborats amb productes de proximitat i de temporada. Al capdavant de la...

Mona castellera Mengem - Diari ARA
Dimarts, 16 d'Abril

Mona castellera

A Molins de Rei, a la xocolateria Xocopunt, Mariona Bernis elabora mil i una peces amb xocolata, que atreuen petits i grans. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA:...

Coulant de xocolata Mengem - Diari ARA
Dilluns, 08 d'Abril

Coulant de xocolata

· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID · Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/ · Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq ·...

Piruletes de xocolata Mengem - Diari ARA
Dilluns, 01 d'Abril

Piruletes de xocolata

· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID · Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/ · Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq ·...

Fem una fideuà Mengem - Diari ARA
Dimarts, 26 de Març

Fem una fideuà

El restaurant Casa Àngela, situat a la plaça de la Sagrada Família de Barcelona, està especialitzat en arrossos, fideuàs i altres plats de la cuina tradicional catalana. Les postres són dels plats més sol·licitats de la carta. · Visita el...

Pop amb Parmentier de patata Mengem - Diari ARA
Dimarts, 19 de Març

Pop amb Parmentier de patata

Ricard Formoso és el cap de cuina de la Bodega La Puntual, situada al carrer de Montcada de Barcelona, on cuina tapes, arrossos i altres platets de la cuina Mediterrània, sempre pensats per compartir. A més, La Puntual destaca per la secció...

Pastís de formatge amb Flor del Cadí Mengem - Diari ARA
Dilluns, 11 de Març

Pastís de formatge amb Flor del Cadí

Ricard Formoso és el cap de cuina de la Bodega La Puntual, situada al carrer de Montcada de Barcelona, on cuina tapes, arrossos i altres platets de la cuina Mediterrània, sempre pensats per compartir. A més, La Puntual destaca per la secció...

Pastís de formatge amb Flor del Cadí Mengem - Diari ARA
Dimecres, 06 de Març

Pastís de formatge amb Flor del Cadí

Ricard Formoso és el cap de cuina de la Bodega La Puntual, situada al carrer de Montcada de Barcelona, on cuina tapes, arrossos i altres platets de la cuina Mediterrània, sempre pensats per compartir. A més, La Puntual destaca per la secció...

Truita lletja de bacallà Mengem - Diari ARA
Dissabte, 16 de Febrer

Truita lletja de bacallà

Carlos Allué és el xef del restaurant La Xarxa de Barcelona, que està especialitzat en producte de mercat i de proximitat. Cadascun dels plats que prepara busca destacar el gust dels ingredients que el componen. Trobareu la recepta sencera a...

Crema de calçots amb bacallà, tempura i romesco Mengem - Diari ARA
Dilluns, 11 de Febrer

Crema de calçots amb bacallà, tempura i romesco

El restaurant El Dinou, de Vilanova i la Geltrú, està dirigit per la cuinera Núria Lucas, que aposta per la cuina de temporada, de proximitat i ecològica. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara ·...

Carxofes confitades amb cecina i salsa de carxofa Mengem - Diari ARA
Dijous, 07 de Febrer

Carxofes confitades amb cecina i salsa de carxofa

· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID · Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/ · Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq ·...

Mochi Mengem - Diari ARA
Dimarts, 29 de Gener

Mochi

La pastisseria Takashi Ochiai destaca avui per l’elaboració de dolços japonesos i catalans. Inaugurada el 1983 pel japonès Takashi Ochiai, avui l’establiment s’ha convertit en referència pel panettone, que ha guanyat el premi al millor de...

Crema de coliflor amb civada, llavors de xia, flor d’ou i nous Mengem - Diari ARA
Dimarts, 22 de Gener

Crema de coliflor amb civada, llavors de xia, flor d’ou i nous

El xef Llorenç Valls proposa una cuina de producte i de proximitat al restaurant Nora, situat a l’avinguda Diagonal de Barcelona. Amb una llarga trajectòria com a xef, Valls també aposta pels aliments que permeten una bona digestibilitat. ·...

Curri de llenties i arròs Mengem - Diari ARA
Dilluns, 14 de Gener

Curri de llenties i arròs

El xef Llorenç Valls proposa una cuina de producte i de proximitat al restaurant Nora, situat a l’avinguda Diagonal de Barcelona. Amb una llarga trajectòria com a xef, Valls també aposta pels aliments que permeten una bona digestibilitat. ·...

Tortell de Reis amb un toc japonès Mengem - Diari ARA
Dimecres, 02 de Gener

Tortell de Reis amb un toc japonès

La pastisseria Takashi Ochiai destaca avui per l’elaboració de dolços japonesos i catalans. Inaugurada el 1983 pel japonès Takashi Ochiai, avui l’establiment s’ha convertit en una referència pel seu panettone, que ha guanyat el premi al...

Torró de pa, oli, xocolata i sal Mengem - Diari ARA
Dijous, 20 de Desembre

Torró de pa, oli, xocolata i sal

Alfredo Machado és pastisser del restaurant Tickets, on treballa juntament amb el coordinador de pastisseria David Gil i el cuiner Albert Adrià en la part creativa. Albert Adrià és assessor de Torrons Vicens, per al qual ha preparat dues...

Fideus d’arròs amb calamar al curri Mengem - Diari ARA
Diumenge, 16 de Desembre

Fideus d’arròs amb calamar al curri

L’Airet és el nou restaurant dirigit per la xef Ada Parellada, i que compta amb Lucía Bellés com a encarregada. Situat al carrer de Francesc Layret (del cognom de l’històric polític ve la inspiració per al nom de l’establiment) de...

Albergínia a la flama amb picada i cervesa negra (recepta vegana) Mengem - Diari ARA
Dilluns, 10 de Desembre

Albergínia a la flama amb picada i cervesa negra (recepta vegana)

A la cerveseria de la Fàbrica Moritz Barcelona, el xef Jordi Vilà proposa receptes amb producte de proximitat, que tant estan cuinades amb cervesa com també són ideals per menjar-les maridades amb la mateixa beguda fermentada. · Visita el canal...

Crema de moniato amb gingebre Mengem - Diari ARA
Diumenge, 25 de Novembre

Crema de moniato amb gingebre

L’Airet és el nou restaurant dirigit per la xef Ada Parellada, amb Lucía Bellés d’encarregada. Situat al carrer de Francesc Layret (del cognom de l’històric polític ve la inspiració per al nom de l’establiment) de l’Hospitalet de...

Musclos amb cervesa Epidor Mengem - Diari ARA
Diumenge, 18 de Novembre

Musclos amb cervesa Epidor

A la cerveseria de la Fàbrica Moritz de Barcelona, el xef Jordi Vilà proposa receptes amb productes de proximitat. Estan cuinades amb cervesa i també són ideals per menjar-les maridades amb la mateixa beguda fermentada. · Visita el canal de...

Com es pela una magrana? Mengem - Diari ARA
Dilluns, 12 de Novembre

Com es pela una magrana?

Saps pelar una magrana? Us proposem dues maneres diferents de fer-ho! · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID · Mira més vídeos a:...

Mongetes vermelles amb guarnició a l’estil basc Mengem - Diari ARA
Dilluns, 12 de Novembre

Mongetes vermelles amb guarnició a l’estil basc

El restaurant Casa Ràfols ha volgut recordar la memòria dels seus orígens, una ferreteria de Barcelona, coneguda amb el mateix nom. Ara el grup Balcastro, que lidera també els restaurants Casa Lolea, han apostat per transformar-lo en un restaurant...

Panellets Mengem - Diari ARA
Dimarts, 30 d'Octubre

Panellets

Albert Roca és el pastisser dels establiments Sant Croi (Badia Roca Pastisser), situats a la ciutat de Barcelona (al carrer Pàdua 91 i al carrer Riera Blanca cantonada amb el carrer Bassegoda). El pastisser acaba de guanyar el premi al Millor...

Croquetes de pernil ibèric Mengem - Diari ARA
Diumenge, 28 d'Octubre

Croquetes de pernil ibèric

El restaurant Casa Ràfols ha volgut recordar la memòria dels seus orígens, una ferreteria de Barcelona, coneguda amb el mateix nom. Ara, el grup Balcastro, que lidera també els restaurants Casa Lolea, han apostat per transformar-lo en un restaurant...

Arròs de calamars de llauna Mengem - Diari ARA
Diumenge, 21 d'Octubre

Arròs de calamars de llauna

Olivos, la regió d’origen del cuiner Ezequiel Devoto, en la qual s’ha inspirat per batejar el seu restaurant a Barcelona. A Olivos, comida y vinos, Ezequiel aposta per la cuina de mercat i de proximitat. El seu lema és “menjar simple i...

Flam de llet doble Mengem - Diari ARA
Dilluns, 15 d'Octubre

Flam de llet doble

Ezequiel Devoto s'ha inspirat en la seva regió d’origen, Olivos, per batejar el seu restaurant a Barcelona. A Olivos, Comida y Vinos, Devoto aposta per la cuina de mercat i de proximitat. El seu lema és “menjar simple i deliciós” · Visita el...

Orada semicurada amb sal, raïm i ametlla Mengem - Diari ARA
Dilluns, 08 d'Octubre

Orada semicurada amb sal, raïm i ametlla

El restaurant Fismuler, situat dins l’Hotel REC de Barcelona, va obrir portes el març passat amb l’objectiu de cuinar el producte amb creativitat. Amb una decoració nòrdica, en què predomina la fusta, el Fismuler s’ha proposat convertir-se...

Rovellons estofats amb ou ferrat i puré de patata Mengem - Diari ARA
Dilluns, 01 d'Octubre

Rovellons estofats amb ou ferrat i puré de patata

El restaurant Fismuler, situat dins l’Hotel REC, de Barcelona, va obrir les portes el març passat amb l’objectiu de cuinar el producte amb creativitat. Amb una decoració nòrdica, en què predomina la fusta, el Fismuler s’ha proposat...

Escabetx de sardina i verat Mengem - Diari ARA
Dilluns, 24 de Setembre

Escabetx de sardina i verat

Dirigit per la cuinera, pastissera i sommelier Núria Gironès, Ca l’Isidre és un restaurant que aposta per la cuina tradicional catalana i de temporada. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te...

Flors de carbassó farcides Mengem - Diari ARA
Dilluns, 17 de Setembre

Flors de carbassó farcides

Dirigit per la cuinera, pastissera i sommelier Núria Gironès, Ca l’Isidre és un restaurant que aposta per la cuina tradicional catalana i de temporada. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara ·...

Dues receptes per aprofitar que és temps de figues Mengem - Diari ARA
Dijous, 30 d'Agost

Dues receptes per aprofitar que és temps de figues

Jordi Esteve és el cuiner del restaurant Nectari, que té una estrella Michelin. Seguidor dels productes de temporada, sap cuinar-los per crear plats creatius, que són tan atractius per a la vista com per al paladar. En aquest vídeo ens proposa dues...

Sardines farcides i Gambes amb figues a la planxa i ruca Mengem - Diari ARA
Dimarts, 21 d'Agost

Sardines farcides i Gambes amb figues a la planxa i ruca

Roberto Colella va néixer i va estudiar cuina a Nàpols. Després de treballar a Londres i en restaurants d’arreu del món, s’ha instal·lat a Barcelona, on acaba d’inaugurar el restaurant que porta el seu nom. Hi practica cuina...

Gaspatxo de cirera i salicòrnia Mengem - Diari ARA
Dilluns, 06 d'Agost

Gaspatxo de cirera i salicòrnia

Lluís Puig i Francesc Llobet són els cuiners del Bar Boqueria, situat dins del mercat homònim. Aposten pels productes de proximitat i de temporada i per la cuina creativa. En aquest vídeo ens proposen un gaspatxo amb un toc diferent. Trobareu la...

Veure més episodis