Mengem - Diari ARA

Cuina

El canal de cuina del Diari ARA.

Coca de Sant Joan amb crema Mengem - Diari ARA

Coca de Sant Joan amb crema

El pastisser Eric Ortuño, format a les millors escoles i pastisseries de França, i actual xef pastisser de l’escola Hofmann de Barcelona, proposa preparar a casa una coca de Sant Joan de crema ben atractiva. Tant aquesta coca, com també...

Costelles de porc marinades amb amanida verda Mengem - Diari ARA

Costelles de porc marinades amb amanida verda

El restaurant PORK… boig per tu, que va obrir les portes el 2014 al barri del Born de Barcelona, està especialitzat en cuina tradicional i de producte, amb el porc com a protagonista. El xef Oriol Rovira és el creador del concepte i el proveïdor...

Crep vietnamita Mengem - Diari ARA

Crep vietnamita

Valentí Mongay és el cuiner del restaurant La Salseta de Sitges, que dirigeix amb el seu germà, Toni Mongay. A La Salseta es poden menjar plats de productes de temporada, km 0 i ecològics. També aposta pel receptari de la cuina catalana. En...

Faves ofegades Mengem - Diari ARA

Faves ofegades

Valentí Mongay és el cuiner del restaurant La Salseta de Sitges, que dirigeix amb el seu germà, Toni Mongay. A La Salseta es poden menjar plats de productes de temporada, km 0 i ecològics. També aposta pel receptari de la cuina catalana. En...

Truita al buit farcida de pebrots i carbassó Mengem - Diari ARA

Truita al buit farcida de pebrots i carbassó

Eva Olivares és l’autora del canal de YouTube 'Evacuinera', en què prepara receptes fàcils i ràpides, aptes tant per als aficionats a la cuina com per als que volen iniciar-s’hi. En aquesta ocasió, Olivares ens ensenya com cuinar una truita al...