Mengem - Diari ARA
Dimecres, 30 d'Octubre
El pastisser Ken Ochiai proposa fer a casa els panellets més tradicionals, els de pinyons, tal com els elabora a la pastisseria Takashi Ochiai, a Barcelona.
· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara
· Subscriu-te...
Mengem - Diari ARA
Diumenge, 20 d'Octubre
La Cuina d'en Garriga, amb restaurants als carrers Consell de Cent i Enric Granados de Barcelona, aposta pels productes de proximitat cuinats amb les receptes més saboroses.
· Visita el canal de Youtube de l'ARA:...
Mengem - Diari ARA
Dilluns, 14 d'Octubre
La Cuina d'en Garriga, amb restaurants als carrers Consell de Cent i Enric Granados de Barcelona, aposta pels productes de proximitat cuinats amb les receptes més saboroses.
· Visita el canal de Youtube de l'ARA:...
Mengem - Diari ARA
Diumenge, 06 d'Octubre
La Cuina d'en Garriga, amb restaurants al carrer de Consell de Cent i a Enric Granados de Barcelona, aposta pels productes de proximitat, cuinats amb les receptes més saboroses.
· Visita el canal de Youtube de l'ARA:...
Mengem - Diari ARA
Diumenge, 29 de Setembre
Carlota Claver és la cuinera del restaurant La Gormanda, a Barcelona, on cuina productes de temporada amb receptes a foc lent basades en el receptari tradicional.
· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara
·...
Mengem - Diari ARA
Diumenge, 22 de Setembre
Carlota Claver és la cuinera del restaurant La Gormanda, a Barcelona, on cuina productes de temporada amb receptes a foc lent basades en el receptari tradicional.
· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara
·...
Mengem - Diari ARA
Dilluns, 16 de Setembre
Toni Simôes és el xef del restaurant La Taverna del Clínic, que destaca per la qualitat del producte.
· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara
· Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID
·...
Mengem - Diari ARA
Dijous, 05 de Setembre
Toni Simoe és el xef del restaurant La Taverna del Clínic, que destaca per la qualitat del producte.
· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara
· Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID
·...
Mengem - Diari ARA
Dimarts, 20 d'Agost
El pastisser de l’escola Hofmann Miquel Guarro aposta per menjar xocolata a l’estiu. Per això fa una proposta llaminer, en què el cacau fred és protagonista.
· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara
·...
Mengem - Diari ARA
Diumenge, 18 d'Agost
El cuiner Jordi Esteve, del restaurant Nectari, és un defensor del producte de proximitat. La gamba del Mediterrani és un dels ingredients estrella de la seva carta.
· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara
·...
Mengem - Diari ARA
Diumenge, 18 d'Agost
El pastisser de l’escola Hofmann Miquel Guarro aposta per menjar xocolata a l’estiu. Per això fa dues propostes llamineres en què el cacau fred és el protagonista.
· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara
·...
Mengem - Diari ARA
Diumenge, 11 d'Agost
El cuiner Jordi Esteve, del restaurant Nectari, és un defensor del producte de proximitat. La gamba del Mediterrani és un dels ingredients estrella de la seva carta.
· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara
·...
Mengem - Diari ARA
Diumenge, 28 de Juliol
El cuiner Sergi del Meià, del restaurant homònim al carrer d’Aribau de Barcelona, és un defensor dels esmorzars de forquilla, cullera i ganivet.
· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara
· Subscriu-te al canal...
Mengem - Diari ARA
Diumenge, 28 de Juliol
El cuiner Sergi del Meià, del restaurant homònim al carrer d’Aribau de Barcelona, és un defensor dels esmorzars de forquilla, cullera i ganivet.
· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara
· Subscriu-te al canal...
Mengem - Diari ARA
Diumenge, 14 de Juliol
El pastisser Eric Ortuño codirigeix la nova escola de pastisseria L’Atelier, situada al carrer de Viladomat de Barcelona.
· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara
· Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA:...
Mengem - Diari ARA
Dissabte, 06 de Juliol
Fabiola Lairet és la cuinera dels restaurants de Barcelona de cuina japonesa Robata, Monster Sushi Restaurant i també del nou establiment de menjar per emportar Monster Sushi Delivery, on prepara tots els plats de la carta dels restaurants per menjar...
Mengem - Diari ARA
Dimecres, 03 de Juliol
Fabiola Lairet és la cuinera dels restaurants de Barcelona de cuina japonesa Robata, Monster Sushi Restaurant i també del nou establiment de menjar per emportar Monster Sushi Delivery, on prepara tots els plats de la carta dels restaurants per menjar...
Mengem - Diari ARA
Dimarts, 18 de Juny
El pastisser Eric Ortuño codirigeix la nova escola de pastisseria L’Atelier, situada al carrer de Viladomat de Barcelona.
· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara
· Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA:...
Mengem - Diari ARA
Diumenge, 16 de Juny
El Restaurant 3 Lucas, situat al carrer Jerusalem de Barcelona, està especialitzat en la cuina de la carn d’alta gamma, cuita al carbó i madurada en una cambra especialitzada.
A la carta destaquen les carns procedents de Girona, de Xile (wayú) i...
Mengem - Diari ARA
Diumenge, 09 de Juny
Al restaurant Alkímia, situat al primer pis de la Fàbrica Moritz, el xef Jordi Vilà aposta per les receptes tradicionals, en què el mestratge de la cocció dels productes de proximitat és clau.
· Visita el canal de Youtube de l'ARA:...
Mengem - Diari ARA
Diumenge, 02 de Juny
El Restaurant 3 Lucas, situat al carrer Jerusalem de Barcelona, està especialitzat en la cuina de la carn d’alta gamma, cuita al carbó i madurada en una cambra especialitzada.
A la carta destaquen les carns procedents de Girona, de Xile (wayú) i...
Mengem - Diari ARA
Dimarts, 21 de Maig
· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara
· Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID
· Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/
· Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq
·...
Mengem - Diari ARA
Diumenge, 19 de Maig
Al restaurant Alkímia, situat al primer pis de la Fàbrica Moritz, el xef Jordi Vilà aposta per les receptes tradicionals, en què el mestratge de la cocció dels productes de proximitat és clau.
· Visita el canal de Youtube de l'ARA:...
Mengem - Diari ARA
Diumenge, 12 de Maig
El Restaurant 3 Lucas, situat al carrer Jerusalem de Barcelona, està especialitzat en la cuina de la carn d’alta gamma, cuita al carbó i madurada en una cambra especialitzada.
A la carta destaquen les carns procedents de Girona, de Xile (wayú) i...
Mengem - Diari ARA
Diumenge, 05 de Maig
El restaurant Línia, dins de l’Hotel Almanac Barcelona, es defineix com una braseria mediterrània al centre de la Ciutat Comtal, en què destaquen els arrossos i els plats elaborats amb productes de proximitat i de temporada. Al capdavant de la...
Mengem - Diari ARA
Dijous, 02 de Maig
El restaurant Línia, dins de l’Hotel Almanac Barcelona, es defineix com una braseria mediterrània al centre de la Ciutat Comtal, en què destaquen els arrossos i els plats elaborats amb productes de proximitat i de temporada.
· Visita el canal de...
Mengem - Diari ARA
Dilluns, 22 d'Abril
El restaurant Línia, dins de l’Hotel Almanac Barcelona, es defineix com una braseria mediterrània al centre de la Ciutat Comtal, en què destaquen els arrossos i els plats elaborats amb productes de proximitat i de temporada.
Al capdavant de la...
Mengem - Diari ARA
Dimarts, 16 d'Abril
A Molins de Rei, a la xocolateria Xocopunt, Mariona Bernis elabora mil i una peces amb xocolata, que atreuen petits i grans.
· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara
· Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA:...
Mengem - Diari ARA
Dilluns, 08 d'Abril
· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara
· Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID
· Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/
· Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq
·...
Mengem - Diari ARA
Dilluns, 01 d'Abril
· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara
· Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID
· Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/
· Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq
·...
Mengem - Diari ARA
Dimarts, 26 de Març
El restaurant Casa Àngela, situat a la plaça de la Sagrada Família de Barcelona, està especialitzat en arrossos, fideuàs i altres plats de la cuina tradicional catalana. Les postres són dels plats més sol·licitats de la carta.
· Visita el...
Mengem - Diari ARA
Dimarts, 19 de Març
Ricard Formoso és el cap de cuina de la Bodega La Puntual, situada al carrer de Montcada de Barcelona, on cuina tapes, arrossos i altres platets de la cuina Mediterrània, sempre pensats per compartir. A més, La Puntual destaca per la secció...
Mengem - Diari ARA
Dilluns, 11 de Març
Ricard Formoso és el cap de cuina de la Bodega La Puntual, situada al carrer de Montcada de Barcelona, on cuina tapes, arrossos i altres platets de la cuina Mediterrània, sempre pensats per compartir. A més, La Puntual destaca per la secció...
Mengem - Diari ARA
Dimecres, 06 de Març
Ricard Formoso és el cap de cuina de la Bodega La Puntual, situada al carrer de Montcada de Barcelona, on cuina tapes, arrossos i altres platets de la cuina Mediterrània, sempre pensats per compartir. A més, La Puntual destaca per la secció...
Mengem - Diari ARA
Dissabte, 16 de Febrer
Carlos Allué és el xef del restaurant La Xarxa de Barcelona, que està especialitzat en producte de mercat i de proximitat. Cadascun dels plats que prepara busca destacar el gust dels ingredients que el componen.
Trobareu la recepta sencera a...
Mengem - Diari ARA
Dilluns, 11 de Febrer
El restaurant El Dinou, de Vilanova i la Geltrú, està dirigit per la cuinera Núria Lucas, que aposta per la cuina de temporada, de proximitat i ecològica.
· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara
·...
Mengem - Diari ARA
Dijous, 07 de Febrer
· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara
· Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID
· Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/
· Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq
·...
Mengem - Diari ARA
Dimarts, 29 de Gener
La pastisseria Takashi Ochiai destaca avui per l’elaboració de dolços japonesos i catalans. Inaugurada el 1983 pel japonès Takashi Ochiai, avui l’establiment s’ha convertit en referència pel panettone, que ha guanyat el premi al millor de...
Mengem - Diari ARA
Dimarts, 22 de Gener
El xef Llorenç Valls proposa una cuina de producte i de proximitat al restaurant Nora, situat a l’avinguda Diagonal de Barcelona. Amb una llarga trajectòria com a xef, Valls també aposta pels aliments que permeten una bona digestibilitat.
·...
Mengem - Diari ARA
Dilluns, 14 de Gener
El xef Llorenç Valls proposa una cuina de producte i de proximitat al restaurant Nora, situat a l’avinguda Diagonal de Barcelona. Amb una llarga trajectòria com a xef, Valls també aposta pels aliments que permeten una bona digestibilitat.
·...
Mengem - Diari ARA
Dimecres, 02 de Gener
La pastisseria Takashi Ochiai destaca avui per l’elaboració de dolços japonesos i catalans. Inaugurada el 1983 pel japonès Takashi Ochiai, avui l’establiment s’ha convertit en una referència pel seu panettone, que ha guanyat el premi al...
Mengem - Diari ARA
Dijous, 20 de Desembre
Alfredo Machado és pastisser del restaurant Tickets, on treballa juntament amb el coordinador de pastisseria David Gil i el cuiner Albert Adrià en la part creativa.
Albert Adrià és assessor de Torrons Vicens, per al qual ha preparat dues...
Mengem - Diari ARA
Dijous, 20 de Desembre
Alfredo Machado és pastisser del restaurant Tickets, on treballa juntament amb el coordinador de pastisseria David Gil i el cuiner Albert Adrià en la part creativa.
Albert Adrià és assessor de Torrons Vicens, per al qual ha preparat dues...
Mengem - Diari ARA
Diumenge, 16 de Desembre
L’Airet és el nou restaurant dirigit per la xef Ada Parellada, i que compta amb Lucía Bellés com a encarregada.
Situat al carrer de Francesc Layret (del cognom de l’històric polític ve la inspiració per al nom de l’establiment) de...
Mengem - Diari ARA
Dilluns, 10 de Desembre
A la cerveseria de la Fàbrica Moritz Barcelona, el xef Jordi Vilà proposa receptes amb producte de proximitat, que tant estan cuinades amb cervesa com també són ideals per menjar-les maridades amb la mateixa beguda fermentada.
· Visita el canal...
Mengem - Diari ARA
Diumenge, 25 de Novembre
L’Airet és el nou restaurant dirigit per la xef Ada Parellada, amb Lucía Bellés d’encarregada. Situat al carrer de Francesc Layret (del cognom de l’històric polític ve la inspiració per al nom de l’establiment) de l’Hospitalet de...
Mengem - Diari ARA
Diumenge, 18 de Novembre
A la cerveseria de la Fàbrica Moritz de Barcelona, el xef Jordi Vilà proposa receptes amb productes de proximitat. Estan cuinades amb cervesa i també són ideals per menjar-les maridades amb la mateixa beguda fermentada.
· Visita el canal de...
Mengem - Diari ARA
Dilluns, 12 de Novembre
Saps pelar una magrana? Us proposem dues maneres diferents de fer-ho!
· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara
· Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID
· Mira més vídeos a:...
Mengem - Diari ARA
Dilluns, 12 de Novembre
El restaurant Casa Ràfols ha volgut recordar la memòria dels seus orígens, una ferreteria de Barcelona, coneguda amb el mateix nom. Ara el grup Balcastro, que lidera també els restaurants Casa Lolea, han apostat per transformar-lo en un restaurant...
Mengem - Diari ARA
Dimarts, 30 d'Octubre
Albert Roca és el pastisser dels establiments Sant Croi (Badia Roca Pastisser), situats a la ciutat de Barcelona (al carrer Pàdua 91 i al carrer Riera Blanca cantonada amb el carrer Bassegoda). El pastisser acaba de guanyar el premi al Millor...
Mengem - Diari ARA
Diumenge, 28 d'Octubre
El restaurant Casa Ràfols ha volgut recordar la memòria dels seus orígens, una ferreteria de Barcelona, coneguda amb el mateix nom. Ara, el grup Balcastro, que lidera també els restaurants Casa Lolea, han apostat per transformar-lo en un restaurant...
Mengem - Diari ARA
Diumenge, 21 d'Octubre
Olivos, la regió d’origen del cuiner Ezequiel Devoto, en la qual s’ha inspirat per batejar el seu restaurant a Barcelona. A Olivos, comida y vinos, Ezequiel aposta per la cuina de mercat i de proximitat. El seu lema és “menjar simple i...
Mengem - Diari ARA
Dilluns, 15 d'Octubre
Ezequiel Devoto s'ha inspirat en la seva regió d’origen, Olivos, per batejar el seu restaurant a Barcelona. A Olivos, Comida y Vinos, Devoto aposta per la cuina de mercat i de proximitat. El seu lema és “menjar simple i deliciós”
· Visita el...
Mengem - Diari ARA
Dilluns, 08 d'Octubre
El restaurant Fismuler, situat dins l’Hotel REC de Barcelona, va obrir portes el març passat amb l’objectiu de cuinar el producte amb creativitat.
Amb una decoració nòrdica, en què predomina la fusta, el Fismuler s’ha proposat convertir-se...
Mengem - Diari ARA
Dilluns, 01 d'Octubre
El restaurant Fismuler, situat dins l’Hotel REC, de Barcelona, va obrir les portes el març passat amb l’objectiu de cuinar el producte amb creativitat.
Amb una decoració nòrdica, en què predomina la fusta, el Fismuler s’ha proposat...
Mengem - Diari ARA
Dilluns, 24 de Setembre
Dirigit per la cuinera, pastissera i sommelier Núria Gironès, Ca l’Isidre és un restaurant que aposta per la cuina tradicional catalana i de temporada.
· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara
· Subscriu-te...
Mengem - Diari ARA
Dilluns, 17 de Setembre
Dirigit per la cuinera, pastissera i sommelier Núria Gironès, Ca l’Isidre és un restaurant que aposta per la cuina tradicional catalana i de temporada.
· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara
·...
Mengem - Diari ARA
Dijous, 30 d'Agost
Jordi Esteve és el cuiner del restaurant Nectari, que té una estrella Michelin. Seguidor dels productes de temporada, sap cuinar-los per crear plats creatius, que són tan atractius per a la vista com per al paladar. En aquest vídeo ens proposa dues...
Mengem - Diari ARA
Dimarts, 21 d'Agost
Roberto Colella va néixer i va estudiar cuina a Nàpols. Després de treballar a Londres i en restaurants d’arreu del món, s’ha instal·lat a
Barcelona, on acaba d’inaugurar el restaurant que porta el seu nom. Hi practica cuina...
Mengem - Diari ARA
Dilluns, 06 d'Agost
Lluís Puig i Francesc Llobet són els cuiners del Bar Boqueria, situat dins del mercat homònim. Aposten pels productes de proximitat i de temporada i per la cuina creativa.
En aquest vídeo ens proposen un gaspatxo amb un toc diferent. Trobareu la...