La fonda
Dimecres, 11 de Maig
A "La fonda" d'avui l'Òscar Gómez ens porta un restaurant de Santa Coloma de Farners, anem de ruta formatgera a Tona i parlem de la Fira Làctium. Tastem un nou vi i fem massa mare amb en Jordi Morera, el guru del pa.
La fonda
Dimecres, 04 de Maig
Fem la volta a Catalunya. Amb l'Òscar Gómez, el nostre gastrònom de confiança, anem fins a Reus per posar un nou restaurant a la Guia Virginias. En Marc Casabosch ens parla des del seu hort de les males herbes. Pugem fins a Adrall per parlar de...
La fonda
Dimecres, 27 d'Abril
Hem fet un tomb per Catalunya. Anem fins al delta de l'Ebre, on l'Òscar Gómez ens posa a la Guia Virginias el restaurant La Tancada. En Ferran Pont del Quinze Ous de les Preses fa un arròs de llagosta, la Bárbara de La Gutina de Sant Climent...
La fonda
Dimecres, 20 d'Abril
Anem fins a Campllong, a la comarca del Gironès, on els dies 23 i 24 d'abril se celebra la 38a Fira Comarcal de Primavera. Hi hem quedat amb en Damià Duran, un pagès de 26 anys que lluita dia rere dia per defensar la vaca frisona i el preu just per...
La fonda
Dilluns, 18 d'Abril
El Dilluns de Pasqua parlem amb en Marc Casabosch de moixernons i camasecs. A La Guia Virginias, l'Òscar Gómez ens porta un restaurant de tres taules, i el reportatge el fem des de Pals per collir flors amb la Iolanda Bustos.
La fonda
Divendres, 15 d'Abril
Aquest Divendres Sant parlem de múrgoles amb en Marc Casabosch; amb l'Òscar Gómez i La Guia Virginias anem a un nou restaurant de Reus, i al reportatge, anem a la Cellera de Ter per parlar amb un astrofísic i un arquitecte, l'Andreu i en Josep Coll...
La fonda
Dimecres, 13 d'Abril
Parlem amb en Marc Casabosch del marçot, o bolet de neu. Anem fins a Tros de Sort per parlar de la 10a Mostra de Formatges Artesans de Catalunya. Un nou restaurant de Vilanova i la Geltrú a La Guia Virginias i el reportatge el fem a Peralada per...